Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Copilă de 14 ani violată de asistentul maternal care o avea în grijă. Soţia agresorului a încercat să se sinucidă după ce a aflat de abuz

10
22 Aug 2019 14:37:26
Autor: Simona Voicu

Un caz halucinant a fost descoperit de un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Vaslui, solicitat să intervină la o tentativă de sinucidere în localitatea Giurcani.

Cadrele medicale au fost alertate la 112 de o persoană care a anunţat că vecina sa a încercat să-şi pună capăt zilelor înghiţind mai multe medicamente. La faţa locului a intervenit un echipaj care a preluat-o pe femeie şi au condus-o la Spitalul Muncipal de Urgenţă ”Elena Beldiman” Bârlad. 

Pe drum, cadrele medicale, au încercat să afle ce a determinat-o pe femeie să recurgă la gestul extrem. Femeia le-a povestit cadrelor medicale ca a decis să-şi pună capăt zilelor după ce a aflat că soţul ei a abuzat sexual pe una dintre cele două fete pe care le aveau în plasament. Cei doi soţi sunt asistenţi maternali profesionişti în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui şi aveau în grijă două fete în vârstă de 12, respectiv 14 ani.

Imediat cadrele medicale de pe ambulanţă au alertat poliţiştii, care au intrat în alertă. Soţul femeii, un bărbat de 54 de ani, însoţea ambulanţa cu autoturismul personal. Alături de bărbat se afla şi minora de 14 ani.

În momentul în care au ajuns la spitalul din Bârlad, bărbatul de 54 de ani a fost ridicat de poliţişti. Fata de 14 ani a fost preluată şi ea, urmând a fi examinată medico-legal.

Un alt echipaj de la ambulanţă a fost dirijat la domiciliul celor doi soţi pentru a o ridica şi transporta la spital şi pe fata de 12 ani care rămăsese singură acasă.

Poliţiştii au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, care au declanşat propria anchetă şi au intervenit în cazul celor două minore. După evaluare, cele două fete vor fi incluse într-un program de consiliere. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Marcel Panciu
22.08.2019, 14:41:03

Chiar mă întrebam ce se mai întîmplă pe la Vaslui.

-1 (3 voturi)
Constantine Constantine
22.08.2019, 14:55:38

Pai ce sa se intimple: cele mai multe violuri din tara. Pentru berbecii in calduri nu conteaza ca sint copile,tinere, femei in toata firea sau babe.Situatia pare scapaat de sub control si cei abiliatti nu sint in stare sa opreasca acest flagel care atinge cote foarte inalte nu numai la Vaslui ci in toata tara.In concluzie: pina ce facatorii de legi nu vor realiza ca introducind prostitutia legala vor stopa aceste violuri, aceste mizerii vor continua. Si asta doar ca BOR se opune din rasputeri, ba mai mult daca in urma violului rezulta un copil BOR cere ca acesta sa fie adus pe lume.Oameni buni, la noi fenomenul de prostitutie exista la scara inalta iar beneficiarii materiali sint pestii si interlopii.Odata legalizat fenomenul de prostitutie, aceste subspecii umane vor dispare iar berbecii in calduri vor avea ocazia sa se racoreasca fara a mai ataca si viola fetele si femeile. Catre politicieni: faceti domnilor ceva care sa stopeze violurile si atacurile barbare asupra copiilor, ca de aia sinteti platiti, nu ca sa dormiti in scaunele parlamentului.

+4 (4 voturi)
Radu Mircea
22.08.2019, 14:55:59

# Caldura asta a inebunit lumea ....

+1 (3 voturi)
_ Alex
22.08.2019, 15:24:26

Cum mama dracului de se intampla cele mai multe astfel de chestii in Moldova? Noroc cu Caracalul, au mai scapat cateva zile de atentia publicului. Pe dulcele plaiuri moldovenesti, "razesii" au cam luat-o razna. Oare de vina sa fie primitivismul si vestita lipsa de educatie? Oare ce au facut autoritatile statului mioritic pt a indrepta sau remedia problema?

-3 (3 voturi)
Alfa Omega
22.08.2019, 15:31:18

Asistentul maternal pedofil inca o dovada ca in Romania cu spaga se poate orice atat timp cat infractorii sunt protejati,avansati,eliberati etc si mereu prezenti la ciolan !

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (10)