Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Cum a fost umilit PSD de către un vasluian după căderea Guvernului. Surpriza de la sediul baronului Dumitru Buzatu

15
10 Oct 2019 17:45:24
Autor: Simona Voicu
Coroana a fost atârnată pe poarta sediului PSD din Vaslui
Coroana a fost atârnată pe poarta sediului PSD din Vaslui

Un vasluian a ţinut să marcheze într-un mod inedit căderea Guvernului Dăncilă depunând o coroană de flori la poarta sediului PSD din Vaslui.

Joi după-amiază, la scurt timp după anunţul privind trecerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, un vasluian s-a dus cu o coroană de flori la sediul filialei PSD Vaslui, condusă de Dumitru Buzatu. Cum clădirea era cu lacătul pe uşă, vasluianul a depus o coroană de flori, pe care era scris mesajul ”M..e PSD” la poarta partidului. Gestul a stârnit amuzamentul trecătorilor aflaţi în zonă, care au imortalizat ”doliul” de la sediul PSD.

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majorităţii. Trei parlamentari PSD au votat alături de Opoziţie. PSD pierde Puterea după 7 ani şi jumătate de guvernare, cu o scurtă pauză - Cabinetul Cioloş. Premierul Viorica Dăncilă s-a răfuit, în plen, cu Călin Popescu Tăriceanu şi cu Victor Ponta. Liderii ALDE şi ProRomânia au ironizat-o pe Dăncilă.

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, joi, după anunţarea rezultatului de la votul moţiunii de cenzură, că cei care se bucură de succesul acestei moţiuni vor avea ce regreta în aproximativ şase luni de zile.

"Rezultatul a devenit oficial, moţiunea a trecut, urmează celelalte elemente procedurale care vor duce ce la constituirea unu alt Guvern. Încă o dată vă spun tuturor că cei mai mulţi dintre cei care se bucură de succesul moţiunii vor avea ce regreta în aproximativ şase luni de zile. (...) Cred că noul Guvern trebuie format din cei care au susţinut moţiunea. Trebuie ca ei să aibă ocazia să demonstreze oamenilor că programul cu care vor veni este mai bun decât cel al actualului Guvern", a declarat Dumitru Buzatu.


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

Argon Litium
10.10.2019, 18:05:30

ue psd si pro ro-ponta, alde, udmr

+12 (12 voturi)
I Voinea
10.10.2019, 19:53:43

Subscriu si eu.

+6 (6 voturi)
londonu lucica
10.10.2019, 18:11:48

Comentariu considerat abuziv.

inuendo
10.10.2019, 18:41:02

Superb gest.

+8 (8 voturi)
Seby Georgiana
10.10.2019, 19:18:05

Un gest care reprezinta ura poporului fata de ciumele ruserloce.

+13 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (15)