Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Dan Marian, liderul PDL Vaslui: „Îi mulţumim lui Băsescu, dar acum trebuie să o luăm de la zero“

0
21 Feb 2013 06:55:30
Autor: Ionuţ Balaban
Senatorul DAn Marian este preşedintele PDL Vaslui FOTO:adevarul
Senatorul DAn Marian este preşedintele PDL Vaslui FOTO:adevarul

Membru al Biroului Permanent Naţional, senatorul PDL Dan Marian vede ca normale ieşirile publice din ultima perioadă ale preşedintelui Traian Băsescu, însă crede că declaraţiile acestuia trebuie să fie în concordanţă cu realitatea, informează Mediafax.

Lideul democrat liberalilor vasluieni consideră că toţi colegii săi de partid ar trebui să-i mulţumească lui Băsescu pentru ce a făcut pentru PDL, însă acum partidul se află într-om altă etapă, în care se doreşte reconstrucţia acestuia.

„Ceea ce a declarat în ultima perioadă domnul Băsescu este o implicare mai mult sentimentală, ca un fost preşedinte al PDL. Nu am nicio problemă că Traian Băsescu îşi exprimă o opinie despre PDL, dar important este să fie în concordanţă cu realitatea, să vină pe la noi pe la partid, să ne dea nişte sfaturi pentru că, atunci când a făcut-o, a avut succes. Mesajul lui Blaga a fost că noi îi purtăm un mare respect şi apreciem implicarea sa (n.r.- a lui Traian Băsescu) în destinul democrat-liberal. Acum ne aflăm într-un alt film. O luăm de la zero. Aşa se întâmplă în destinul partidelor", a declarat, preşedintele PDL Vaslui, Dan Marian.

În ceea ce priveşte lupta pentru şefia partidului, liderul democrat-liberalilor vasluieni a refuzat să spună pe cine va susţine, însă a ţinut să precizeze că este membru al Biroului Permanent Naţional în actualul mandat de preşedinte a lui Vasile Blaga.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările