Vaslui

articolul anterior articolul urmator

FOTO Alegeri prezidenţiale 2014. Mesajul deputatului Solomon la ieşirea din secţia de votare: “Băsescu, paşol na turbinca”

1
16 Nov 2014 17:23:30
Autor: Sabina Ghiorghe
Adrian Solomon, deputat PSD de Bârlad, a intrat în cabina de vot alături de fiica sa FOTO Sabina Ghiorghe
Adrian Solomon, deputat PSD de Bârlad, a intrat în cabina de vot alături de fiica sa FOTO Sabina Ghiorghe

Politicienii din Bârlad şi colegiile arondate s-au grăbit să voteze în turul II al alegerilor prezidenţiale 2014 în prima parte a zilei pentru a da un exemplu concetăţenilor. Primii care au votat au fost consilierii locali Marius Chiţiga şi Andrei Huiban.

Liderii PSD din Bârlad s-au grăbit să voteze în turul II al alegerilor prezidenţiale la prima oră a zilei de 16 noiembrie. La ora 8.15, au votat consilierii locali PSD Marius Chiţiga şi Andrei Huiban, ambii având secţia de votare în incinta Şcolii nr. 11.

La ora 9.00 a votat deputatul de Zorleni Ana Birchall: “Astăzi am votat pentru un preşedinte care să iubească România, care să-i respecte şi să-i reprezinte pe toţi vasluienii şi pe toţi românii cu cinste, cu demnitate şi mândrie în ţară şi în străinătate.  Astăzi am votat pentru un preşedinte care să-i unească pe români! Astăzi am votat pentru ca schimbarea să fie dusă până la capăt! Am încrederea că atât românii din diaspora, cât şi cei de acasă vor ieşi astăzi  la vot pentru a-şi alege preşedintele. Am încredere în dorinţa românilor de a alege un alt model de preşedinte, un preşedinte capabil să construiască, nu să dezbine, un preşedinte care să-i  unească pe români în jurul unui proiect de ţară care să valorifice potenţialul României, care să reprezinte interesul naţional. Avem nevoie de un preşedinte care să iubească România  şi pe români”, a declarat Ana Birchall.

Viceprimarul Marin Bunea a votat la 9.30, la una din secţiile de votare amenajate la Şcoala nr. 8.

Jumătate de oră mai târziu, la 10.00, deputatul PSD de Bârlad Adrian Solomon, însoţit de fetiţa sa, Daria, dar şi de părinţi, a intrat în secţia de votare de la Casa de Cultură. A glumit cu jurnaliştii spunând că fiica sa a votat triplu, apoi a făcut o scurtă declaraţie de presă: “Am votat cu gândul că regimul Traian Băsescu va rămâne istorie. Am votat să dispară fantomele lui Băsescu: <Paşol na turbinca>”.

Până la ora 12.00 au votat pe rând Alexandru Curelaru şi daniel Buzamăt (la Şcoala 10), Corneliu  Pleşu, preşedintele interimar al PDL, Tiberius Nechita (PPDD)şi Ciprian Feraru (PDS).

“Eu am votat. Voi? Mergeţi la vot. E dreptul nostru şi trebuie să fim solidari cu cei din străinătate. Sunt fraţii noştri. Ei ne ajuta si susţin această ţară financiar mai mult decât o face domnul prim ministru. Va rog sa ne facem datoria fata de ei”, a scis pe constul său de Facebook Alexandru Curelaru, consilier judeţean PDL.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Carmen Florea
16.11.2014, 18:41:28

Musai sa insirati laturile manelistului asta? Ceva inteligent nu mai e in tara asta de penali pe primele pagini mereu?

Modifică Setările