Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Matilda Pascal Cojocăriţa şi Nelu Ploieşteanu, în concert la Zilele Toamnei Bârlad, ediţia a XII-a

0
24 Sep 2015 09:07:19
Autor: Sabina Ghiorghe
Artziştii care vor concerta la Zilele toamnei Bârlad FOTO Afiş
Artziştii care vor concerta la Zilele toamnei Bârlad FOTO Afiş

Concertul care va marca închiderea celei de-a XII-a ediţii a Zilelor Toamnei Bârlad va fi susţinut de Matilda Pascal Cojocăriţa şi familia, precum şi de Nelu Ploieşteanu

Zilele Toamnei la Bârlad se vor desfăşura în acest an în intervalul 2-4 octombrie, în piaţa "Sf. Ilie", locul deja consacrat. Autorităţile locale au luat în calcul mai multe variante pentru artiştii pe care urma să-i invite şi au ales în final cântăreţii care au avut pretenţii financiare modeste.

Astfel, în prima seară vor urca pe scenă artişti locali, pe 3 octombrie vor putea fi văzute ansambluri din comunităţile greceşti din ţară fiind invitaţi de Comunitatea Elenă Bârlad, iar în ultima seară vor cânta Matilda Pascal Cojocăriţa şi Nelu Ploieşteanu.

Pe lângă concerte, bârlădenii vor putea să vadă şi să cumpere produse din târgul meşterilor populari sau vor putea să deguste pastrama, tulburelul ori gogoşile de la terasele care vor fi amplasate în piaţă.

Tradiţionalele sarmale împărţite de aleşii urbei vor rămâne istorie. Municipalitatea a decis să nu mai dea porţii cu mancare şi pahare cu vin, cum se obişnuia în anii din urmă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările