Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Mesaje emoţionante pentru fata violată din Vaslui: „Arată întregii ţări că eşti puternică! Singura ta vină este că te-ai născut în România“

0
27 Jul 2015 01:58:35
Autor: Corespondenţi „Adevărul”
O parte dintre violatorii din Văleni, în drum spre secţia de Poliţie FOTO: SIMONA VOICU
O parte dintre violatorii din Văleni, în drum spre secţia de Poliţie FOTO: SIMONA VOICU

Românii scandalizaţi de drama tinerei de 18 ani din Vaslui, victimă a unui viol în grup, continuă să-i trimită adolescentei mesaje de încurajare.

„Adevărul“ vă prezintă alte câteva dintre mesajele pe care oamenii impresionaţi de cazul elevei violate le-au lăsat pe pagina de Facebook a ziarului şi în rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. Începând de luni, 20 iulie, cotidianul ”Adevărul” şi site-ul www.adevarul.ro desfăşoară o campanie amplă în jurul acestui caz, pe care jurnaliştii noştri l-au prezentat în repetate rânduri, din noiembrie anul recut, atunci când s-a petrecut tragedia.

În timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continuă să trăiască coşmarul început în noiembrie anul trecut, fiind supusă acum şi unei campanii de denigrare pornite în spaţiul public de cei şapte violatori şi de apropiaţii lor din comuna vasluiană Văleni, violatorii se bucură de libertate.

Vă invităm pe toţi cititorii ”Adevărul” să-i transmiteţi un mesaj de susţinere tinerei din Vaslui, folosind hashtag-ul ‪#‎violulecrima‬. Noi ne vom asigura că mesajele voastre vor ajunge la ea, iar o parte din ele vor fi publicate pe adevarul.ro şi în ediţia tipărită a ziarului.

Vă prezentăm mai jos alte câteva mesaje ale cititorilor noştri transmise după publicarea oribilului caz de la Vaslui:

Marangoci Maria: Curaj, Raluca! Dumnezeu nu-i rabdă! Vor plăti.

Geanina Vasilache: Pentru acest suflet de om ce a fost zdrobit si călcat în picioare, îi amintesc că pasărea Phoenix a renăscut din propria-i cenuşa! Pentru toţi oamenii care te înţeleg şi sunt alături de tine, demonstrează că eşti o pasăre Phoenix! E greu, dar mergi cu capul sus pe drumul vieţii, continuă să înveti bine sa ajungi cat mai sus pe scara socială, iar din experienta asta sa iti faci un tel in a ajuta alte fete ce patesc la fel!! Arata intregii Românii ca esti puternica, deşi singura ta vina este ca te-ai născut in ea!
    
Mihaela Dascalu: Multă putere de a merge înainte, este o traumă care o va urmări toată viaţa! Poate această săracă fata nu se va marita niciodată sau nu va putea avea copii! Doamne apară şi păzeşte această oaie a ta care este speriată!

Tudorica Petre: Suntem alături de fată si de familia ei. Sa nu se lase intimidati, nimeni nu crede în minciunile lor si în probele lor false!

Adela Vasile Neagu: Trebuie neapărat sa plateasca pentru faptele lor, iar tu, Raluca, fii tare! Sunt mândră că ai avut curajul să-i denunţi şi vom fi alături de tine până când justitia isi va face corect meseria si violatorii vor fi pedepsiţi.

Monica Amagdei: Eu îi transmit acestei fetei să aibă răbdare, ca să treaca cu bine peste impasul prin care trece ea acum, sí parinţilor ei le transmit sa fie lângă ea şi să o sprijine, că acum are mare nevoie.

Camelia Iordanescu: Capul sus!

Tatu Cristina Maria: Bravo acestei fete!
 
Tudor Petre: Fată dragă, să ai puterea sa mergi mai departe şi nu uita că nu eşti singura, suntem alaturi de tine!

Ana Ivanus: Capul sus, frumoaso, să treci cu bine peste această dramă!

Doris Broncea: Fata mamii, o Românie întreagă te susţine. Suntem îngrijoraţi de situaţia creată. Aici nu eşti tu de vina, ci aceste bestii care au fost crescute şi susţinute de alte bestii. Dreptatea va triumfa. Cu ajutorul oamenilor de bine, vei putea sa te concentrezi pe studii superioare pentru a demonstra ca eşti o fată isteaţă. Demonstrează pentru tine, studiază!

Elisabeta Marian: Fată dragă, luptă!

Transmiteţi-i şi voi un mesaj de susţinere tinerei din Vaslui, folosind hashtag-ul ‪#‎violulecrima‬. Noi ne vom asigura că mesajele voastre vor ajunge la ea, iar o parte din ele vor fi publicate pe adevarul.ro şi în ediţia tipărită a ziarului. Dacă apropiaţii şi rudele violatorilor duc acum o campanie de denigrare a victimei, noi trebuie să-i arătăm că oamenii normali din această ţară sunt alături de ea şi nu tolerează asemenea fapte.

Citiţi şi:

 Eleva violată de şapte bestii din Vaslui a mobilizat mii de oameni în jurul ei: „Fata aceasta e a noastră, a tuturor românilor”, „Să mergem la ea acasă, să o îmbrăţişăm“

Petiţie pentru arestarea bestiilor care au violat eleva din Vaslui. 28.000 de români au semnat petiţia: „Comportamentul animalic trebuie pedepsit“

Elevă din Vaslui, sechestrată şi violată de şapte indivizi la întoarcerea de la şcoală

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul elevei din Vaslui, violată de şapte tineri: abuzată până la leşin, stropită cu alcool şi iarăşi batjocorită

Sentinţă-şoc la Vaslui. Judecătorii au decis eliberarea din arest a trei dintre cei şapte indivizi care au violat ore în şir o elevă, până la leşin

Gest incalificabil al unuia dintre cei 7 violatori din Vaslui, judecaţi în libertate după ce au violat o elevă până la leşin: „O să dau eu cu maşina peste voi“

Scrisoare deschisă adresată de ONG-uri preşedintelui Iohannis şi ministrului Justiţiei, în cazul eliberării celor 7 tineri care au violat o elevă din Vaslui


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările