Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Pericol de incendiu la un bloc din centrul municipiului Vaslui

0
29 Mar 2012 07:30:55
Autor: adevarul
Focul a fost stins în câteva minute
Focul a fost stins în câteva minute

Un foc izbucnit din senin, aseară, la reclama unui magazin de electro-casnice aflat la parterul unui bloc din centrul oraşului Vaslui a creat panică în rândul locatarilor care nu au mai aşteptat pompierii să stingă flăcările.

Incidentul a avut loc în jurul orei 23:00. Focul a fost observat de câţiva tineri care se aflau întâmplător în zonă în drumul lor către un club din oraş. Aceştia au fost cei care au chemat un echipaj al Poliţiei aflat în apropiere speriaţi de pericolul ce putea avea loc.


Focul a fost observat de câţiva tineri

Din câte se pare, focul a izbucnit în urma unui scurt circuit cablul electric de la reclama unui magazin de electro-casnice, iar flăcările au început încetul cu încetul să se extindă. Mai mult, la câţiva centimetri de foc exista şi un aparat de aer condiţionat care putea sări, oricând, în aer în cazul în care flăcările nu erau stinse la timp.

Deşi a fost solicitat ajutorul pompierilor, unul din locatarii blocului nu a mai aşteptat sosirea acestora şi, înarmat cu un stingător, a reuşit să lichideze focul înainte ca totul să se transforme într-o tragedie. Pompierii au ajuns la faţa locului în câteva minute şi s-au asigurat că nu există niciun alt pericol.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările