Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Peste 1.200 de liceeni vasluieni s-au înscris la cea de-a doua sesiune a Bac-ului

0
24 Jul 2013 06:44:47
Autor: Ionuţ Balaban
Cei care nu au trecut de prima sesiune a examenului mai încearcă o dată FOTO:adevarul
Cei care nu au trecut de prima sesiune a examenului mai încearcă o dată FOTO:adevarul

Peste 1.200 de absolvenţi de liceu vor încerca din nou să promoveze examenul maturitîţii la probele la care nu au fost declaraţi admişi în sesiunile anterioare.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui, pentru această a doua etapă a examenului de bacalaureat s-au înscris un număr de 1.267 de candidaţi, cei mai mulţi dintre ei fiind din seria din acest an care nu au fost declaraţi admişi la sesiunea din iulie. 

Numărul candidaţilor care susţin examenul ar putea fi mai mare, ţinând cont că celor înscrişi până acum li se pot adăuga şi o parte din cei 627 de elevi care au rămas corigenţi. În judeţul Vaslui au fost alcătuite cinci centre de examinare şi două de evaluare.

Conform calendarului, a doua sesiune a bac-ului va începe pe 19 august cu rpobele de evaluare a competenţelor şi va continua cu probele scrise ce se vor desfăşura în perioada 26-30 august. Rezultatele parţiale vor fi afişate pe 2 septembrie, zi în care se pot face şi contestaţiile, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 5 septembrie. 

Citeşte şi:

REZULTATE BACALAUREAT 2013 S-a modificat topul liceelor cu cele mai bune rezultate la BAC din judeţul Vaslui, după afişarea rezultatelor finale

VIDEO REZULTATE BAC 2013 Lacrimi de fericire pe chipurile multor elevi din Vaslui: „Gata! Acum că am luat BAC-ul, plec în străinătate. Nu vreau la facultate“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările