Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Primarii din Vaslui au fost instruiţi pentru referendumul din 29 iulie

0
13 Jul 2012 07:33:43
Autor: adevarul
Teleormănenii vor ieşi la vot pe 29 iulie
Teleormănenii vor ieşi la vot pe 29 iulie

Prefectura Vaslui a organizat, ieri, o şedinţă de instruire cu toţi cei 86 de primari şi secretari din judeţ pentru a pune la punct ultimele detalii privind alegerile de la referendumul din 29 iulie.

Primarilor li s-a adus la cunoștință faptul că, până în data de 26 iulie, trebuie să doteze birourile secțiilor de votare cu toate cele necesare, iar până la data de 27 iulie trebuie să înainteze listele electorale permanente către birourile elecorale ale secțiilor de votare.

De asemenea, li s-a adus la cunoștință că buletinele de vot vor fi tipărite la nivel național de către  Ministerul Administrației și Internelor.

La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai structurilor MAI, cei de la  Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui care, au subliniat necesitatea asigurării pazei , începând cu data de 28 iulie și până la predarea materialelor și a proceselor verbale.

Jandarmii au dezbătut problema acordării autorizațiilor pentru mitingurile electorale, pe zile și formațiuni politice, în așa fel încât să numai apară incidente.

Autorităţile vasluiene au început pregătirile pentru referendum

Velu Ciobanu, reprezentantul Autorității Electorale  Permanente a precizat faptul că la referendumul național din 29 iulie se folosesc trei tipuri de liste electorale: listelele electorale permanente, copiile de pe listele electorale permanente și lista electorală suplimentară, iar pentru asigurarea protecției datelor cu caracter personal exemplarul copiei de pe lista electorală permanentă, care va fi pus la dispoziția alegătorilor spre consultare, nu se afișează.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările