Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Primarul din Bârlad nu se potoleşte. A numit o jurnalistă „animală“ pentru ca aceasta să „aibă ce scrie“

4
29 Oct 2014 09:31:55
Autor: Sabina Ghiorghe
Constantin Constantinescu, primarul de Bârlad: "Animalul"
Constantin Constantinescu, primarul de Bârlad: "Animalul"

Temperamentul necioplit şi impulsiv a primarului din Bârlad, Constantin Constantinescu, a ieşit din nou la iveală. În incinta instituţiei pe care o reprezintă a aruncat din nou cu vorbe grosolane la adresa unui consilier local şi a unei jurnaliste: „Sunteţi nişte animale“.

Ieşirile necontrolate ale primarului Constantin Constantinescu, zis nea’ Titi, se ţin lanţ. Spre finalul şedinţei extraordinare a Consiliului Local Bârlad din 28 octombrie, în faţa tuturor consilierilor locali şi a presei locale, a jignit două persoane fără a ţine cont că este într-o instituţie publică, nu pe maidan.

Iritat că un consilier local a cerut anumite clarificări despre unul din proiectele propuse spre aprobare, despre care nu s-a discutat anterior cu cei din opoziţie, primarul Constantinescu a ridicat tonul ameninţător. “Domnu'... Nu mă mai provocaţi atâta cu presa dumnevoastră de rahat ! Eşti satisfăcut, are Cezara (n. r. Cezara Mironică - Vremea Nouă) ce să scrie, da ? I-ai dat o pâiniţă animalei ! Uite ! Uite animalu' ce satisfăcut e ! Uite animalu' ce satisfăcut e".

VIDEO cu replicile grosolane al primarului Constantinescu

Daniel Buzamăt (PMP), cosilierul apostrofat, a avut o reacţie pe măsură. “Animal sunteţi dumneavoastră”, a pus acesta în timp ce clefăia o gumiţă.

“Animalele” sunt aceleaşi persoane care, tot în cadrul unei şedinţe a CLB din martie a.c., au fost ameninţate cu moartea. "Sunt imună, nu mai comentez", a spus, pentru "Adevărul", Cezara Mironică, jurnalista calomniată.

Un alt episod din acelaşi ciclu a avut loc în august, când o altă jurnalistă a fost trimisă de primul om al Bârladului să-şi facă meseria pe centură.

Primarul Constantinescu foloseşte acelaşi limbaj necizelat şi calomnios la adresa tuturor celor care nu-i sunt pe plac. Pe fostul manager al Spitalului Municipal de Urgenţă Bârlad l-a umilit în faţa colectivului cu replica. “Eu n-am nevoie de spital. Ieşi afară porcule”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

bonfire bonfire
29.10.2014, 09:50:48

De la aceste specimene de ”alesi„ retardati, oligofreni nu ai la ce sa te astepti. Acestia, precum primarul asta de Barlad, sunt viitori puscariasi , doar asteapta sa le vina randul.

+2 (2 voturi)
Jean Maurer
29.10.2014, 10:59:58

Pai, nu a fost ales democratic acest mitocan ? Nenorocirea acestei democratii este ca odata ales un dobitoc, 4 ani nu mai poate fi dat jos. Democratia va face un mare pas inainte atunci cand se va gasi o procedura (democratica) rapida prin care alesii care dezamagesc fundamental sa poata fi inlocuiti. Deocamdata nicaieri in lume nu se prea intampla asa ceva.

margelatu curcanu
29.10.2014, 11:01:19

Decât să vă ocupați de lucruri mărunte care se datoresc unor animozități locale mai bine ați investiga situația economică a firmelor marelui agricultor ADRIAN PORUMBOIU.După ce nu a acordat salariile la personal de s-a ajuns ca oamenii la avansul pentru luna Octombrie să nu fi primit nici lichidarea pe Septembrie, li s-au înmânat preavize de concedieri colective pentru că activitățile firmelor sale sunt sezoniere. Să vedeți când vor fi plătiți bieții oameni? Le plătește Porumboiul penalizările la bănci, telefoane sau utilități? Plâng oamenii de foame căci din DECEMBRIE 2013 nici bonuri de masă nu mai primesc.NEAVÂND un sindicat OAMENII SUNT ȚEPUIȚI ȘI FĂRĂ APĂRARE. Așa că vedem că oamenii au dreptate că fotbalul a fost un moft sau o încercare de îmbogățire dar a luat și el țeapă.Dar ai noștri ziariști se iau după bârfele unor traseiști politc, fără tangență cu ceea ce declară iar anumite persoane preiau porumbeii care le ies din gură pentru că nu sunt primiți și ei la o pomană sau festivitate onorifică.

+2 (2 voturi)
Utilizator Adevărul
3.11.2014, 19:17:11

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările