Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Răzvan Murgeanu: „A fost o prostie să închidem unele spitale din ţară“

1
10 Nov 2012 09:46:54
Autor: adevarul

Aflat la Vaslui, acolo unde va candida pentru un loc de deputat în Colegiul numărul 3, fostul secretar de stat în Ministerul Dezoltării Regionale şi Turismului (MDTR), acesta a declrt că Guvernul Boc, din care a făcut şi el parte, a făcut o mare prostie atunci când a închis spitale din ţară.

Declaraţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă în cadrul căreia s-au lansat candidaţii ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

„Trebuie să recunosc că închiderea mai multor spitale din ţară, cum e şi cel din Negreşti, a fost o mare prostie pe care a făcut-o guvernul din care am făcut şi eu parte. Această decizie s-a luat fără a se şti care este realitatea exactă din realitate", a spus Răzvan Murgeanu.

Trebuie menţionat că Spitalul Oăreşenesc din Negreşti, închis pe data de 1aprilie 2011, face parte tocmai din colegiul în care candidează fostul secretar de stat din MDRT.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

JIM BEAM
15.03.2016, 22:38:49

A fost o prostie toata guvernarea lui Boc!.Atunci de ce ati facuut-o si ati inchis spitalele?, fara analize nimic??,de ce ati inchis politia rurala facuta dupa model francez?.Ca sa vina PSD la putere si sa repare cite ceva din raul imens pe care l-ati facut romanilor cu guvernarea lui boc&basescu.In mod normal ar trebuii judecati pt, inchiderea spitalelor!

Modifică Setările