Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Trăiască tulburelul. Pe fondul consumului de alcool, nouă persoane au ajuns la spitalul bârlădean cu traumatisme prin agresiune

0
15 Sep 2014 19:16:10
Autor: Sabina Ghiorghe
Avalanşă de persoane agresate pe fondul consumului de alcool
Avalanşă de persoane agresate pe fondul consumului de alcool

La Compartimentul Primri Urgenţe din cadrul spitalului bârlădean au fost tratate în weekend numeroase cazuri de agresiune pe fondul consumului de alcool

Şapte bărbaţi şi două femei au ajuns pe mâinile medicilor bârlădeni în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce au fost implicaţi în scandaluri soldate cu violenţă. În toate cazurile, victimele erau sub influenţa alcoolului. Probabilitatea ca şi agresorii să fi fost în stare bahică este foarte mare.

“Cei nouă pacienţi agresaţi au fost aduşi cu ambulanţa din Bârlad, Murgeni, Zorleni sau Vinderei. Fiecare în parte a fost supus investigaţiilror medicale, li s-a acordat primul ajutor şi au primit îngrijir de specialitate. Nu s-a impus internarea în niciun caz”, a declarat Adrian Gheorghiu, asistent medical statistician.

Potrivit experienţei din anii anteriori, medicii bârlădeni se aşteaptă la o creştere a numărului de persoane agresate pe fondul consumului de alcool. În perioada culegerii strugurilor şi luna imediat următoare, cazurile de alcoolism şi agresiuni pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice este în creştere.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările