Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Trei tineri cu vârste între 16 şi 23 de ani, reţinuţi după ce au violat o femeie şi au lăsat-o să moară pe câmp

35
10 Mar 2019 19:11:07
Autor: Simona Voicu

O femeie de 49 de ani din localitatea vasluiană Ghergheleu a fost găsită moartă pe un câmp după ce dispariţia ei a fost sesizată în urmă cu trei zile. Concluziile medico-legale au indicat faptul că femeia a fost violată, fiind lăsată în agonie de cei trei autori.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au deschis dosar penal pentru omor şi viol în formă agravantă, încadrarea juridică a faptei urmând a fi stabilită în urma finalizării cercetărilor. Trei tineri, de 16, 17 şi 23 de ani au fost reţinunţi în acest caz, urmând a fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

Agresiunea abominabilă a avut loc pe drumul ce leagă localităţile Ghergheleu (comuna Codăeşti) de Iaz (comuna Soleşti). Din primele cercetări, victima o femeie de 49 de ani locuia singură şi îşi câştiga existenţa muncind cu ziua prin sat. Pe 6 martie, femeia a fost la muncă, alături de alţi oameni, la patronul magazinului din sat. Seara, după ce au terminat ziua de muncă, au mers la magazinul patronului pentru a-şi primi banii şi mâncarea. În local, se aflau şi trei tineri, din localitatea Iaz, cu care femeia a intrat în discuţie.

Potrivit anchetatorilor, la un moment dat, femeia a mers la toaletă iar la scurt timp, după ea a ieşit tânărul de 23 de ani. Acesta a luat-o  cu forţa, pe jumătate dezbrăcată, şi a aruncat-o într-o căruţă. Împreună cu ceilalţi doi tineri, au plecat spre satul Iaz. Pe drum, aceştia au oprit căruţa şi au violat rând pe rând femeia de 49 de ani. Aceasta, afirmă anchetatorii, era în imposibilitatea de a se apăra fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

După ce au batjocorit-o, cei trei agresori au abandonat victima pe câmp. La audieri, unul dintre minori a declarat că a cerut celorlalţi doi tineri să se întoarcă după victimă, pentru că s-a gândit că aceasta ar putea muri dacă va rămâne peste noapte în câmp, însă niciunul nu a fost de acord. 

A doua zi dimineaţă, patronul magazinului găsind o parte din hainele victimei în toaletă, a sesizat dispariţia acesteia. Victima a fost descoperită moartă pe câmp, în apropiere de satul Iaz, abia după trei zile, pe 9 martie. 

După efectuarea necropsiei, având în vedere concluziile medico legale, ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, care i-au prins pe agrasori, luând faţă de aceştia măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

35 Comentarii

🖕
10.03.2019, 19:19:07

Alcool + Viol = Vazlui.

+19 (27 voturi)
Clementina Astrahan
10.03.2019, 19:41:00

Eterna si fascinanta Sholdova!!! Paradisul pe pamant!!!

+2 (20 voturi)
_wakki m
10.03.2019, 19:24:06

eterna și fascinanta moldovă

+4 (20 voturi)
Popa Pius
10.03.2019, 19:34:58

Astia trebuie intai castrati si apoi spinzurati.

+24 (24 voturi)
inuendo
10.03.2019, 19:42:53

Ce naiba-i cu oamenii din Vaslui?

+15 (17 voturi)

Vezi toate comentariile (35)