Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Un bârlădean refuză să mai plătească factura la apă spunând că a văzut cupluri făcând sex în barajul ce alimentează oraşul

11
11 Dec 2019 20:22:50
Autor: Simona Voicu

Un bărbat din Bârlad a mers în audienţă la primarul municipiului solicitând să îi fie întreruptă alimentarea cu apă. Consumatorul a invocat că nu mai foloseşte sub nicio formă apa de la robinet.

Bărbatul a mers în audienţă la primarul Bârladului, Dumitru Boros, anunţându-l că nu doreşte să mai plătească factura la apă şi că vrea să fie debranşat de la sistemul de alimentare. Întrebat de edil de ce doreşte să nu mai folosească apa de la robinete, consumatorul a invocat că ”a văzut cu ochii lui” că în Barajul Râpa Galbenă, care alimentează municipiul Bârlad, cuplurile fac sex în apă. 

Bătrânul a invocat că de când a văzut scenele erotice în apa care alimentează oraşul nu a mai deschis robinetele din casă. A invocat că foloseşte apa de ploaie care ”este mult mai curată decât apa aia de la robinet în care fac unii sex”.

Primarul Bârladului a încercat să îi explice bărbatului nemulţumit că apa de la Barajul Râpa Galbenă trece prin staţii de epurare, de clorinare, că sunt îndepãrtate impurităţtile, însă fără succes! 

„Domnule, ce-am văzut eu cu ochii mei nici Dumnezeu nu mă poate convinge! Vreau să nu mai plătesc apa aia 100 de lei ! Nici un metru cub nu vreau să plătesc, nimic!”, a invocat bârlădeanul în timpul audienţei.

Văzând că nu reuşeşte să îl înduplece, primarul l-a îndemnat pe bărbat să se adreseze furnizorului de apă cu o cerere de debranşare de la sistemul de alimentare cu apă.

La finalul audienţei, bârlădeanul a solicitat primarului să pună poliţiştii locali să băzească Barajul Râpa Galbenă, pentru a nu mai permite cuplurilor să facă sex în apa pe care o beau bârlădenii.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

cloudvick
11.12.2019, 20:50:54

vai de unde l,e scoti somona? de unde le mai nascocesti? si caund a vazut batranul intamplarea? acum in decembrie? mai bine ai scrie ce trotuare cu dedicatie sunt pavate in barlad, sau nu vrei sa superi lumea??

+1 (1 vot)
Vasile Preda
11.12.2019, 20:59:31

Eu am văzut pești care și-o trag în apă și chiar trei broscoi.

+10 (10 voturi)
geek-a-contra
11.12.2019, 21:01:10

ok, in regula: sa depuna cerere de deconectare de la reteaua de apa. simplu, nu?

+1 (1 vot)
Gardien Danial
11.12.2019, 21:08:15

Foarte frumos să vă contactăm și sperăm să aveți un final bun Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la dvs. și sperăm să vă fie de ajutor, precum și anturajul profesional. Suntem disponibili pentru orice solicitare de informații suplimentare în domeniul finanțării și investițiilor. De asemenea, oferim servicii de credit financiar pentru nevoile dvs. pe termen scurt și lung. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dvs. și ar trebui să oferim informații suplimentare dacă sunteți interesat de serviciile noastre. whatsapp: +33 7 56 96 48 73 Gmail:danial.gardien@yahoo.com

-4 (4 voturi)
Gabriel Gabriel
11.12.2019, 22:32:37

Apa avea gust de sex, un gust pe care nu il mai simtise de 50 de ani. De cate ori bea apa, observa ca i se scoala mataranga farara resuscitare. Atunci, a hotarat sa mearga pe firul apei, pana la sursa si nu mare i-a fost mirarea cand a vazut o sirena care o lua sub coada de la un balaoaches local ce tocmai o prinsese la rama. De atunci, batranul nu mai poate pune apa in cavitatea bucala ca ii sare gandul la rama balaoachesului.

+4 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările