Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Un infractor face paradă pe străzile unui oraş din România îmbrăcat în uniforme de poliţist, medic şi ambulanţier

6
21 Sep 2021 17:43:48
Autor: Valentin Trufasu
Marcel Gheorghiu în ipostazele de poliţist, ambulanţier şi medic FOTO vremeanoua.ro
Marcel Gheorghiu în ipostazele de poliţist, ambulanţier şi medic FOTO vremeanoua.ro

Marcel Gheorghiu (29 de ani), abia eliberat din penitenciar, se dă zilnic în spectacol pe străzile din Huşi. Tânărul patrulează străzile îmbrăcat în diverse uniforme oficiale şi şi-a făcut chiar şi legitimaţii false, pe care şi-a trecut numele şi funcţiile închipuite pe care le-ar ocupa.

Abia ieşit din închisoare, unde a fost închis pentru ameninţare şi furt calificat,  un vasluian, Marcel Gheorghiu (29 de ani), face show pe străzile din Huşi. 

Locuitorii oraşului îl văd zilnic îmbrăcat în uniformă de poliţist, medic sau ambulanţier. El şi-a făcut şi legimaţii false, patrulează pe străzi şi intră în vorbă cu lumea. Nu toţi sunt însă amuzaţi de ce face bărbatul.

„Noi l-am recunoscut, dar cine nu îl cunoaşte, nu crede că un poliţist face aşa ceva? El face de ruşine haina statului. Poate nu îşi dă seama de faptele lui, dar nu e ok. Oricum, să ştiţi că uniforme de poliţişti, cămăşi, tot ce vreţi, sunt de vânzare şi pe OLX. Oricine îşi poate cumpăra, din păcate”, au declarat mai multe locuitori din Huşi pentru Vremea Nouă.

A ameninţat familia unui preot

Poliţiştii vasluieni au aflat de paradele pe care le face face zilnic fostul deţinut şi au demarat o anchetă. „În acest caz se fac verificări pentru identificarea persoanei în cauză, iar în funcţie de ceea ce se va stabili, se vor dispune măsurile legale”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Marcel Gheorghiu a fost condamnat pentru prima dată în 2019 pentru furtul unei biciclete, iar un an mai târziu, a venit o nouă condamnare la închisoare după ce bărbatul a ameninţat cu incendierea şi cu violul familia unei preot din Huşi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Ofiţer de poliţie ameninţat cu moartea de un bărbat arestat la domiciliu

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Utilizator Adevărul
21.09.2021, 17:59:20

Comentariu considerat abuziv.

pathfinder
21.09.2021, 19:37:03

Asta, in loc sa fie cazat la casa de veseli, umbla aiurea pe strazi.

-10 (12 voturi)
Ovidiu Olariu
21.09.2021, 20:45:03

Se pare cā "bāiatul" a ajuns din gresealā la puscarie. Cea mai bunā dovadā este "spectacolul" pe care continuā sā il dea: "patrulează străzile îmbrăcat în diverse uniforme oficiale şi şi-a făcut chiar şi legitimaţii false, pe care şi-a trecut numele şi funcţiile închipuite pe care le-ar ocupa". Trebuie sa se incerce un alt tratament cu el: sa fie internat, pentru expertizare, la balamuc ! Tratamentul va da, probabil, rezultate: ori se va "vindeca" de obiceiurile mai noi si atunci, dacā isi va continua vechile preocupari, va deveni un client respectat al puscariilor, ori va deveni un viitor pensionar serios al spitalelor de psihiatrie.

+10 (12 voturi)
Kelemen Jakob
21.09.2021, 22:49:42

Oricum arata mai bine decat un politist, doctot ori ambulantier!

-10 (10 voturi)
Kosmin Abraham
21.09.2021, 20:02:59

sunt sigur ca e mai capabil ca cei care le poarta zi de zi.

-7 (15 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările