Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Un primar ameninţă Guvernul cu o răscoală dacă obligă populaţia să se vaccineze. „Vă vom aştepta cu furcile, coasele şi securile!“

100
16 Sep 2021 13:23:45
Autor: Valentin Trufasu
Ciprian Tamaş, primarul comunei Şuletea FOTO pagina personală/Facebook
Ciprian Tamaş, primarul comunei Şuletea FOTO pagina personală/Facebook

Primarul comunei vasluiene Şuletea susţine că nu va rămâne impasibil dacă autorităţile îi vor forţa pe români să se vaccineze. Edilul spune că personalul medical, poliţiştii şi jandarmii vor fi întâmpinaţi ca pe vremea lui Ştefan cel Mare, cu furci, coase şi securi.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, primarul localităţii vasluiene Şuletea, Ciprian Tamaş, susţine că vaccinarea este inutilă pentru că mai mulţi prieteni de-ai săi s-au vaccinat şi tot au contractat virusul.

„Nu m-am vaccinat şi nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinaţi prin lunile martie-aprilie-mai al acestui an şi acum au fost diagnosticaţi cu covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresaţi să ne vaccinăm, sunteţi cei mai mari duşmani ai neamului românesc!”, spune Ciprian Tamaş.

Edilul avertizează Guvernul că nu va ezita să se opună cu forţa dacă va emite o ordonanţă de urgenţă, prin care va obliga populaţia să se vaccineze.

„Ferească-vă Dumnezeu să daţi vreo ordonanţă să ne obligaţi să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca şi atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aştepta la fel cum îi aştepta Ştefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele şi securile!!! Nu vă jucaţi cu nervii noştri, cu vieţile noastre şi ale copiilor noştri, oameni de carton care sunteţi!! Voi fi în prima linie şi voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze!”, ameninţă primarul.

Ciprian Tamaş le cere guvernanţilor să nu condiţioneze anumite categorii profesionale de vaccinare şi susţine că nu se teme de eventualele măsuri care ar putea fi luate împotriva lui.

„Nu îi mai condiţionaţi că nu îi veţi mai primi la serviciu pe doctori, pe poliţişti, pe militari, pe profesori şi pe mulţi alţii, sau la şcoală pe elevi, dacă nu se vor vaccina!!! Nu îmi este teamă de voi şi nu voi ceda un centimetru...îmi iubesc ţara, neamul şi identitatea!!!”, avertizează edilul.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Explicaţiile unui medic cu privire la rata mică de vaccinare dintr-un judeţ: „Aşa gândesc proştii-deştepţi”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

100 Comentarii

Edmond Wolf
16.09.2021, 13:32:28

Domnule primar, vor ajunge la dumneata cu șpaga grasă într-o mână și cu condamnarea în cealaltă mână. Așa se lucrează în statul mafiot vândut bigpharma. Și comuna dumitale trebuie contolată de la distanță iar libertatea individuală să dispară. Dacă mai sunteți și o obște creștină și unită, sunteți un pericol cu adevărat grav la adresa mafiei vândute bigpharma. Sunt alături de dumneavoastră, trup și suflet. Dumnezeu să vă ocrotească de sataniști!

-47 (75 voturi)
IonIon Codreanu
16.09.2021, 13:47:08

NU vrei să ieși din Evul Mediu?! Ai convingerea că soarele se învârte în jurul Pământului, pentru că așa ”vezi” ?!

+21 (55 voturi)
cuore hombra
16.09.2021, 13:35:48

Vaslui.. :)) ....fireste, unde altundeva?

+14 (32 voturi)
Frodo
16.09.2021, 13:44:35

Nu e chiar asa grav, e de ajuns sa interzica intrarea in carciumi pentru nevaccinati si vor merge toti din Vaslui sa se vaccineze in frunte cu primarul.

+20 (30 voturi)
gabriel grosu
16.09.2021, 13:48:17

pffffmai exista oameni realisti mai exista romani adevarati nu lasi uite ca e unul dar a zis totul pe sleau am ajuns condusi de dubiosi nu de romani am ajuns sa fim condusi de straini care e avantajul nostru ca roamani nici unul zero ei se imbogatesc pe fata cu fonduri si altele si tara va ajunge un dezastru bv tie om cu curaj! unde e Stefan cel Mare unde esti tu Vlad Tepes unde sunt romani adevarati sa ne scoti din UE ruina omenirii sa sa ne scapi de presedinti si toti acesti asa zisi conducatori sau lafait toata vara si-au deschis hotelurile si restaurantele si acum tabara pe copii sunt niste nenorociti nu conducatori!

-24 (32 voturi)

Vezi toate comentariile (100)

Modifică Setările