Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Un primar din judeţul Vaslui intră în greva foamei pentru demiterea unui poliţist

0
29 Apr 2014 16:27:58
Autor: Simona Voicu
Neculai Nixon Ibănescu
Neculai Nixon Ibănescu

Primarul din comuna Ghergheşti, Neculai Nixon Ibănescu, a anunţat astăzi în cadrul şedinţei cu primarii convocată de Prefectura Vaslui că se va deplasa la Bucureşti pentru a intra în greva foamei din cauza poliţistului din comună.

«Eu nu sunt bătaia de joc a şefului de post», a spus Ibănescu, care l-a acuzat pe poliţist că se află de mai bine de doi ani în concediu medical, că nu colaborează cu primăria, dar şi că este mână în mână cu hoţii din comună.
La şedinţa în care a participat alături de prefect şi şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, comisarul şef Mihai Carp, primarul din Ghergheşti s-a declarat exasperat de lipsa de reacţie a inspectoratului şi a ministerului la nenumăratele sesizări şi plângeri depuse de el în legătură cu comportamentul şefului de post.
«Între mine şi el nu există niciun fel de colaborare. El e cu hoţii, cu borfaşii», a susţinut primarul în cadrul şedinţei de la Prefectură, care a povestit că oamenii şefului de post ar fi intrat în primărie şi l-ar fi ameninţat şi că şeful de post îl înjură şi îi promite că îl va da afară din funcţie.
«Pe 31 ianuarie 2013 unii trăgeau de mine să mă omoare şi m-am refugiat în sediul poliţiei. Ce să fac?! Şeful de post, deşi ştiam că e în concediu, m-a dat afară spunând că am venit la furat găini», a spus primarul.
Atât prefectul Andrei Puică, cât şi şeful IPJ au declarat astăzi că ştiu situaţia din comuna Ghergheşti şi i-au promis primarului că se va interveni. Până atunci însă, primarul este decis să plece la Bucureşti şi să intre în greva foamei ca să scape de şeful de post cu care nu se poate înţelege şi pace.  Poliţistul reclamat de primar suferă de o boală gravă, acesta fiind şi motivul concediilor medicale prelungite. Reprezentanţii IPJ Vaslui spun că acesta nici nu mai este şef de post de când s-a îmbolnăvit, în funcţie fiind delegat un alt poliţist. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările