Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Vaslui - Percheziţii într-un dosar de înşelăciune cu un prejudiciu de 140.000 de lei

0
7 May 2022 08:40:26
Autor: News.ro
Foto Inquam Photos
Foto Inquam Photos

Şase percheziţii au loc sâmbătă dimineaţă în judeţul Vaslui într-un dosar de înşelăciune cu un prejudiciu de 140.000 de lei în care sunt implicate şapte persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 60 de ani.

Au fost puse în executare 6 mandate de aducere, pe numele a 5 bărbaţi şi a unei femei, cu vârste cuprinse între 25 şi 60 de ani, din municipiul Vaslui şi din comunele Roşieşti, Creţeşti şi Olteneşti, judeţul Vaslui, persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţan Vaslui, pentru cercetări.
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui anunţă că au fost puse în executare 6 mandate de aducere, pe numele a 5 bărbaţi şi a unei femei, cu vârste cuprinse între 25 şi 60 de ani, din municipiul Vaslui şi din comunele Roşieşti, Creţeşti şi Olteneşti, judeţul Vaslui, persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţan Vaslui, pentru cercetări.
De asemenea, în cursul zilei de astăzi, faţă de 2 bărbaţi, în vâstă de 36 de ani, din comuna Roşieşti şi în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vaslui, judeţul Vaslui, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a tuturor persoanelor implicate. Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul de Analiză a Informaţiilor Vaslui.

"În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează 6 percheziţii domiciliare, la adrese din judeţul Vaslui. În cauza penală, în care au fost dispuse percheziţiile, au fost reunite mai multe sesizări şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune", transmite sâmbătă IGPR.
 
Faptele ar fi fost comise în perioada decembrie 2021 - aprilie 2022, de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Roşieşti, judeţul Vaslui, împreună cu 5 bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 19 şi 60 de ani. 
 
Prejudiciul cauzat în urma săvârşirii infracţiunilor este estimat la aproximativ 140.000 de lei.
 
Ancheta este în curs de desfăşurare, poliţiştii urmând să facă cercetări,în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările