Vaslui

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Caz halucinant de sclavie sexuală. Un bărbat şi ginerele său, arestaţi după ce au batjocorit luni de zile patru dintre fetele din familie

8
26 May 2019 19:34:02
Autor: Simona Voicu
Femeia şi-a lăsat copiii în grija tatălui, refugiindu-se la casa părintească din cauza bătăilor
Femeia şi-a lăsat copiii în grija tatălui, refugiindu-se la casa părintească din cauza bătăilor

Abuzuri sexuale greu de imaginat au fost descoperite într-un sat din Vaslui, la o familie cu 11 copii. Tatăl şi ginerele acestuia au violat timp de mai multe luni patru dintre fetele din familie.

Casa ororilor. Aşa îi spun sătenii din Fereşti locuinţei în care trăieşte familia cu cei 11 copii. Tatăl, în vârstă de 50 de ani, şi proaspătul său ginere, un bărbat de 48 de ani, au transformat patru dintre fete în sclave sexuale. 

Minorele cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, dar şi fiica cea mare în vârstă de 20 de ani (care trăieşte în concubinaj cu bărbatul de 48 de ani), au fost supuse la abuzuri sexuale halucinante luni la rând fără ca nimeni să intervină.

Localnicii din Fereşti susţin că au reclamat autorităţilor locale despre lucrurile nefireşti care se petrec în respectiva casă, însă abia acum acestea au intervenit. Bărbatul de 50 de ani şi soţia sa, în vârstă de 40 de ani, trăiesc într-o promiscuitate cruntă. Au 11 copii şi aproape toţi suferă de anumite forme de handicap. De câteva luni, fiica cea mare a început o relaţie de concubinaj cu un bărbat de 48 de ani, un recidivist care în trecut săvârşise un viol urmat de moartea victimei. 

Probele administrate până în prezent de poliţisti indică faptul că din luna martie anul curent, tatăl şi ginerele au început să violeze rând pe rând fiicele cele mai mari din familie, trei minore cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, dar şi pe tânăra de 20 de ani. Mama a declarat poliţiştilor că şi ea era abuzată sexual şi fizic de către soţ, atunci când nu era de acord cu perversiunile sexuale la care acesta o supunea.

Din cauza bătăilor, femeia a fugit de acasă, lăsându-şi copiii în grija soţului. A plecat la mama sa în satul vecin, pentru că, susţine ea, nu mai îndura să fie bătută. În urma sa, soţul, dar şi ginerele abuzau sexual fetele, care din cauza afecţiunilor de care sufereau nici nu se puteau apăra şi nici nu îndrăzneau să spună cuiva. Fiul cel mare al familiei, în vârstă de 18 ani, şi-ar fi surprins tatăl în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu una dintre fiice.

”Era cu uşa deschisă. L-a suduit şi l-a dat afară din casă. El (băiatul - n.r.) a ieşit din curte şi a povestit vecinilor ce a văzut. Eu eram la mama fugită. Mie fetele nu mi-au spus niciodată nimic”, se apără mama.

Deşi încasează alocaţii şi ajutoare sociale consistente, familia cu 11 copii trăieşte într-o sărăcie cruntă.

Femeia recunoaşte că şi-a lăsat copiii cu tatăl, deşi ştia că acesta este violent. ”Toată ziua era cu băutura în cap. În ultima vreme nici mâncare la copii nu dădea”, recunoaşte, cu nonşalanţă, mama. Ba mai mult, femeia susţine că îi pare rău că bărbatul a fost arestat, ”dar şi-a făcut-o cu mâna lui”.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a declanşat o anchetă în acest caz. 

Sâmbătă, 25 mai, seara, tatăl şi ginerele au fost arestaţi pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de viol în formă continuată. Tânăra de 20 de ani, abuzată sexual atât de tată, cât şi de concubin, a fost internată în secţia de Psihiatrie a spitalului din Vaslui. Ea este însărcinată în 5 luni, însă nu se cunoaşte cine este tatăl viitorului copil.  

Mărturia mamei ale cărei fiice erau abuzate de soţ şi ginere 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Adrian Foangă
26.05.2019, 19:47:38

-- din Moldova, cu mandrie incest si pedofilie!

-4 (12 voturi)
Titus Livius
26.05.2019, 21:00:12

In toate comentariile tale arati foarte multa ura fata de Moldova. Se vede ca esti foarte frustrat !! Probabil fiind mai potent, vreun molodovean ti-a f*£"t nevasta nesatisfacuta, sau fiind mai aprig, vreun moldovean ti-a botit mecla, sau, asa cum moldovenii se descurca foarte bine la iasi, Bucuresti, Cluj sau Londra un moldovean ti-a dat ceva lectii la munca........... nu stiu care din astea or fi, dar in mod clar ai niste frustrari foarte grave.

+7 (13 voturi)
Saveta Foangă
26.05.2019, 22:08:45

Adrianiiii, ti dai orășan din Bucali, panaramî ci ești. Mai bini zî-li la oameni cî di cînd ti-am trimis sî dormi în grajdi, animalili rag cu disperari. Numai tu știi și fași acolo. Ghini nu li este. Vaca-i spărietî șî stă cu ochii boldiți iar caprili behăi șî merg crăcănati.

+1 (7 voturi)
stelian PREDA
26.05.2019, 20:11:52

VASLUI,BUZATU SI PSD=RUSINEA ROMANIEI. ACESTE ,,CALAMITATI,,N-AR TREBUI SA EXISTE.

0 (4 voturi)
Galeriu Crestinu
26.05.2019, 20:42:58

...asta-i rezultatul a peste 50 de ani de comunism ateu cu destrabalare tip DRAKNEA.... ...daca erau crestini botezati....nu faceau asa porkarii....

-2 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările