Vaslui

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Inconştienţă fără margini: două fete au vrut să facă senzaţie şi s-au urcat pe portierele maşinii aflate în trafic

19
9 Jul 2020 10:35:19
Autor: Simona Voicu
Cele două fete amuzându-se de isprava lor
Cele două fete amuzându-se de isprava lor

O „lecţie“ de teribilism a fost oferită în seara de 8 iulie de două adolescente care circulau într-un autoturism din municipiul Vaslui spre suburbia Gura Bustei. Pe o distanţă de mai bine de un kilometru, acestea au ieşit pe geamurile maşinii urcându-se pe portiere.

Cele două fete se aflau într-un autoturism Volkswagen, alături de alţi tineri. La un moment dat, adolescentele au ieşit în exteriorul maşinii, pe geam, urcându-se pe portiere. Întreaga scenă a fost surprinsă de un martor aflat în trafic. În imagini se observă cum fetele se distrează copios, bat palma, ignorând pericolul la care se expun.

La un moment dat, se observă cum un alt autoturism iese dintr-o curte şi pătrunde pe şosea, pe sensul de mers al Volkswagen-ului, însă adolescentele râd în timp ce maşina lor ocoleşte ”obstacolul” de pe şosea. Aventura celor două fete s-a derulat pe tot drumul de la ieşirea din municipiul Vaslui, până în centrul localităţii Gura Bustei, spre stupefacţia pietonilor şi celorlalţi conducători aflaţi în trafic.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui s-au autosesizat după apariţia filmuleţului în mediul online. Aceştia au precizat că fac cercetări pentru a identifica persoanele aflate în respectivul autoturism, urmând a dispune măsurile legale.

”În urma apariţiei în spaţiul public a unei videofilmări efectuate pe str. Huşului, din municipiul Vaslui, în care sunt prezentate două persoane care călătoresc pe geamurile unui autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui,  vă comunicam faptul că la nivelul conducerii IPJ Vaslui s-a dispus efectuarea de verificări în vederea identificării persoanelor participante şi clarificarea situaţiei de fapt”, a precizat Loredana Stavăr, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

Unul dintre „Astia“
9.07.2020, 10:51:11

Doua candidate la Darwin Awards!

+5 (5 voturi)
Adrian Foangǎ
9.07.2020, 11:18:20

Cea din stanga era mai ingrijorata ca ii intra chilotii in fund, decat ca putea oricand sa se faca terci pe sosea.

+6 (6 voturi)
Mihai Popescu
9.07.2020, 11:03:15

Comentariu considerat abuziv.

marinescu nick
9.07.2020, 11:03:51

Comentariu considerat abuziv.

jean valjean din salajean
9.07.2020, 11:05:09

Unde sa fie daca nu in Vaslui? Fratioare acolo e un fel de Mamaia, Los Angeles Ibiza ar trebui sa vina turisti straini sa le faca aeroport. Alea sunt fetele care or sa sune la 112 dupa ajutor la un moment dat.

+8 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (19)