Zalău

articolul anterior articolul urmator

Încep reducerile la marfa de sezon. Află aici câţi agenţi economici vând haine la preţuri mici

0
10 Jan 2012 12:32:02
Autor: adevarul
Soldarea pentru produsele de toamnă iarnă  se aplică în perioada 15 ianuarie - 15 aprilie
Soldarea pentru produsele de toamnă iarnă se aplică în perioada 15 ianuarie - 15 aprilie

Agenţii economici din raza municipiului Zalău care intenţionează să comercializeze în următoarea perioadă produse specifice sezonului de toamnă-iarnă, la preţ redus, prin soldare, mai au la dispoziţie patru zile pentru a notifica la primărie soldarea.

Potrivit unor informaţii furnizate de biroul de presă al Primăriei municipiului Zalău, până în prezent a fost depusă o singură notificare. Este vorba despre societatea comercială Zazur Crist SRL, care în perioada 15 ianuarie-15 aprilie va  comercializa produse textile şi îmbrăcăminte specifică sezonului toamnă- iarnă la preţ redus.

De precizat este faptul că, agenţii economici care vor parctica în perioada următoare soldări, fără a notifica acest  lucru sau fără a putea prezenta  documentele de provenienţă a mărfurilor, riscă sancţiuni cuprinse între 2.000 şi 10.000 de lei.

Potrivit legislaţiei în vigoare, magazinele pot lansa vânzări de soldare de două ori într-un an caledaristic, în perioda 15 ianuarie - 15 aprilie inclusiv, pentru produsele de toamnă – iarnă şi în perioada 1 august - 31 octombrie inclusiv, pentru produsele de primavară - vară.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările