articolul anterior articolul urmator

Şarlatanul care a făcut avere cu transplantul de testicule de ţap. Gluma de la care a pornit o escrocherie de milioane de dolari

8
24 Mar 2019 06:04:27
Autor: Andreea Vilcovschi
Bărbatul făcea zeci de intervenţii pe săptămână FOTO legendsofamerica.com
Bărbatul făcea zeci de intervenţii pe săptămână FOTO legendsofamerica.com

8 Comentarii

Popa .Basca
24.03.2019, 06:49:19

Sunt destui si la noi,in prezent,care ar fi gata sa-si implanteze testicule de tap,ca sa se asorteze cu mintea pe care o au.

+1 (1 vot)
Tomescu Tom
24.03.2019, 07:47:19

Pe ce perioada de timp a efectuat procedura asta de transplant ? Ma gandesc ca daca avea 50 de cazuri saptamanal .. deci 200 lunar .. deci 2400 anual ... A operat macar 10 ani ..sa zicem ??? ... Deci la cateva zeci de mii de cazuri a avut cateva zeci de decese din cauza infectiilor post operatorii ?? Infectii din alea din care intalnim si in spitalele noastre ??? Despre cei care au supravietuit si care apoi i-au facut reclama , ce ne puteti spune ??? Au fost multumiti pana la urma ?? . P.S. Am impresia ca Asociatia Medicala Americana, doar a desfiintat concurenta ! Ca in multe alte cazuri ..

Radu Mircea
24.03.2019, 08:52:24

# Tomescu Tom Escrocheria nu consta in '' transplantul '' de oua de tap la om , ci din iluzia ca asa ceva este posibil . in fapt cred ca el facea numai o incizie in scrotul pacientului pe care o cosea imediat . Organele de tap cu numele de fudulii erau halite la cina de '' medic ''' . ATENTIE !!! ADN-ul caprinelor este departe de al omului . Orice celula de tap ( nu coi intreg ) ar fi privita de organismul omului ca un corp strain si eliminata imediat . Deci nu se putea atunci cu tehnica respectiva ,nu se poate acum si nu se va putea niciodata in viitorul apropiat fara o modificare genetica masiva a tapului .

Popa .Basca
24.03.2019, 09:07:41

Este doar o escrocherie,Radu Mircea.E nevoie doar de ideea "de afaceri" a sarlatanului si de mintea "de tap" a prostovanilor.Punem pariu ca daca dai sfoara-n tara ca implantezi penis de magar vesnic erect,la impotenti,si-ti dai adresa,vei bloca circulatia in cartierul in care locuiesti?Daca oamenii pot sa creada ca prosternarea la icoane sau pupatul oaselor ajuta la orice,de ce nu ar crede si bazaconiile unor sarlatani ai zilelor noastre?Daca cred promisiunile politicienilor pe care-i doare-n fund de ei,pana la stadiul in care sunt gata sa omoare pentru acesti idoli falsi,de ce sa ne miram ca sunt tepuiti de vraci,samani si vrajitoare?

+2 (2 voturi)
Radu Mircea
24.03.2019, 09:32:54

# Popa .Basca Asa e Popica , omenirea este inca in copilaria ei . Crede orice . Ne vom maturiza vreodata ???

+1 (1 vot)