Adrian Szucs, în etapa următoare a emisiunii "Chefi la cuţite". "Crocodil a la Sălaj", preparatul care i-a dat pe spate pe juraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Szucs (foto centru) a pregătit o reţetă proprie cu carne de crocodil FOTO Facebook.com/Szucs Adrian
Adrian Szucs (foto centru) a pregătit o reţetă proprie cu carne de crocodil FOTO Facebook.com/Szucs Adrian

Preparatul ident pregătit de bucătarul în vârstă de 38 de ani i-a impresionat pe chefii show-ului culinar, care i-au oferit trei cuţite.

Preocupat să încerce mereu ceva nou în bucătărie, zălăuanul Adrian Szucz a decis săfacă acelaşi lucru şi în prima etapă a concursului culinar "Chefi la cuţite". El s-a prezentat în faţa celor trei juraţi cu preparatul "Crocodil a la Sălaj", o combinaţie inedită de carne de crocodil, sos de alge, ardei iute, porumb la grill şi baby ţipari, livraţi tocmai din Spania, cu care a reuşit să încânte papilele gustative ale chef-ilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Cei trei au avut dificultăţi în a identifica ingredientele din farfurie, chef Cătălin fiind cel care a ghicit că este vorba despre carne de crocodil.

"Este un preparat inedit", l-a lăudat chef Cătălin. "Un prepart foarte, foarte interesant", a apreciat, la rândul său, chef Sorin, în timp ce chef Florin i-a mărturisit că foarte rar s-a întâmplat ca o inovaţie culinară să fie răsplătită cu trei cuţite, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Adrian.

În vârstă de 38 de ani, Adrian are o experienţă de zece ani în domeniul culinar, în prezent el fiind coordonatorul a trei restaurante din judeţul Sălaj. El a venit la "Chefi la cuţite" împins din spate de către prietenii săi. Pe lângă bucătărie, este pasionat de muzică şi motoare.

La finele anului trecut, sălăjeanul şi-a lansat o culegere de reţete potrivite pentru o masă rafinată servită musafirilor. Volumul “Meniul din casa ta" reuneşte 27 de reţete, unele proprii, altele adaptate, unele simple, altele mai complicate, împărţite în mai multe categorii: salate, supe, pui, porc, iepure, peşte, vită şi sos, şi se doreşte a fi o alternativă la preparatele clasice din bucătărie.

Vă mai recomandăm:

Afacere cu prăjituri după reţetele străbunicii: „Sunt dintr-o carte atât de veche, că a trebuit să lipesc paginile“

Povestea americanului care a abandonat cariera de arheolog pentru o româncă. Din dragoste, s-a convertit în pizzer

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite