Zalău

articolul anterior articolul urmator

Afaceri cu telefoanele mobile ale altuia

0
3 Mar 2012 11:54:30
Autor: Olimpia Man
Hoţul avea de gând să vândă telefoanele furate
Hoţul avea de gând să vândă telefoanele furate

Un hoţ precoce, în vârstă de numai 16 ani, a găsit o metodă de a face bani fără a muncii prea mult: comerţul cu telefoane mobile, însă telefoane aparţinând altor persoane. Ghinionul lui a fost, însă, că poliţiştii nu au văzut cu ochi prea buni "afacerea" sa.


Tânărul, de loc din Sărmăşag, a pus bazele "afacerii" sale într-o noapte din cursul acesti săptămâni, când a intrat într-o locuinţă din acceaşi localitate, de unde a furat două telefoane mobile. A doua zi, a încercat deja să-şi valorifice prada, oferind la vânzare unul dintre telefoane. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală au intrat, însă, pe fir şi au recuperat ambele telefoane, iar tânărul, Samu D., este cercetat acum pentru furt.

De aceeaşi infracţiune este suspectat şi un alt tânăr din Sărmăşag, elev al Grupului Şcolar Industrial din localitate. Oamenii legii cred că el ar fi autorul mai multor furturi ce au avut loc în vestiarul sălii de sport a şcolii în zilele de 15 şi 22 februarie, când mai multor elevi le-au fost furate diferite sume de bani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

 Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările