Zalău

articolul anterior articolul urmator

Ambasadorul Federaţiei Ruse a ajuns în Sălaj. Demnitarul a vizitat o fabrică de mobilă şi s-a întâlnit cu oficialii

2
17 Feb 2019 13:15:13
Autor: Andreea Vilcovschi
Ambasadorul rus s-a întâlnit cu prefectul de Sălaj FOTO Prefectura Sălaj
Ambasadorul rus s-a întâlnit cu prefectul de Sălaj FOTO Prefectura Sălaj

Ambasadorul Federaţiei Ruse în România s-a aflat într-o vizită de două zile în judeţul Sălaj, prilej cu care a vizitat unul dintre cei mai mari producători de mobilă şi s-a întâlnit cu autorităţile locale.

Prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian, s-a întâlnit, duminică, 17 februarie, cu ambasadorului Federaţiei Ruse în România, Valery Kuzmin, în cadrul unei vizite oficiale pe care diplomatul rus a făcut-o în Sălaj.

La întâlnire au mai fost prezenţi Pavel Alekseenko - secretar în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse, Ionel Ciunt - primarul municipiului Zalău, Gabriel Lavrincic - director comercial Simex SA şi Dan Chiş - director de Cancelarie în cadrul Instituţiei Prefectului.

În cadrul discuţiilor, prefectul Florin Florian a prezentat câteva aspecte privind oportunităţile economice ale judeţului Sălaj, în principal în domeniul agriculturii şi cel al turismului, menţionând totodată deschiderea instituţiei pentru orice oportunitate de colaborare în aceste domenii.

Ambasadorului Federaţiei Ruse în România a precizat la rândul său că, în cadrul vizitei oficiale în Sălaj a vizitat fabrica producătorului de mobilier Simex SA din Şimleu Silvaniei, care are relaţii economice de mai mulţi ani cu companii din Federaţia Rusă şi că şi-ar dori ca şi alte firme din judeţ să urmeze acest exemplu de succes.

Mai puteţi citi:

Donaţie de carte din partea ambasadorului SUA. "Sunt foarte impresionat de investiţiile pe care comunităţile din România le fac în bibliotecile publice"
 
Demnitari din SUA, Ungaria şi Federaţia Rusă au omagiat victimele Holocaustului VIDEO
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

🖕
18.02.2019, 13:10:03

O fi venit să-și comande mese și scaune la Șimneu. Da' umblă singur așa, prin țară? Nu i-e frică de bau-bau?

+1 (1 vot)
CRAZY IVAN
19.02.2019, 11:50:47

IN LEGATURA CU VIZITA "EXCELENTEI SALE HOTII" LA BAIA MARE : O SA VA PIERDETI MULTI FANI CU "AFACEREA" ASTA, DOMNULE PRIMAR ! ! ! PUN PARIU CU ORICINE CA MAREA SI IMENSA MAJORITATE A CELOR 71% BAIMARENII CARE V-AU VOTAT SUNT OAMENI PRO OCCIDENTALI PROAMERICANI SI CARE URASC RUSIA SI TOT CE VINE DE ACOLO, ADICA: COMUNISM, TEROARE, FURTUR, PROPAGANDA MINCINOASA, ETC! ! ! V-AM VOTAT CU SPERANTA CA SUNTETI UN PRIMAR CARE VA DUCE BAIA MARE MAI APROAPE DE CIVILIZATIA OCCIDENT NU DE BARBARI DE LA EST! ! ! IN CALITATE DE PROPRIETAR DE PENSIUNE SI RESTAURANT SI D EOM CU EXPERIENTA DE 10 ANI IN TURISM VA SPUN CU MANA PE INIMA CA NICI MACAR TURISTII CARE VIN DIN RUSIA NU I-AS PRIMI CU PLACERE: SUNT CELO PUTIN LA FEL DE NESIMTITI CA SI ROMANII NOSTRI SI PLUS DE ASTA MAI AU SI PRETENTIIE XAGERATE SI FIGURI IN CAP! VA ROG INCA O DATA DOMNULE PRIMAR, NU VA DEZAMAGITI ALEGATORII !!!