Zalău

articolul anterior articolul urmator

Apel pentru salvarea unui militar diagnosticat cu cancer. Familia îşi vinde casa pentru a plăti tratamentul

0
18 Feb 2019 12:58:18
Autor: Andreea Vilcovschi
Molnar Levente suferă de o formă de cancer a sângelui FOTO Arhivă Molnar Corina
Molnar Levente suferă de o formă de cancer a sângelui FOTO Arhivă Molnar Corina

Tânărul în vârstă de 28 de ani şi-a pierdut tatăl în urmă cu doar câteva săptămâni, răpus de aceeaşi boală meschină.

La nici jumătate din vârsta ce reprezintă speranţa de viaţă în România şi înainte de a reuşi să îşi întemeieze propria familie, destinul l-a lovit pe neaşteptate pe Molnar Levente, un tânăr de 28 de ani. Militar profesionist în cadrul UM 01465 Şimleu Silvaniei, Levente a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin, o formă de cancer al sângelui.

Necazul nu a venit singur, pentru că în urmă cu doar câteva săptămâni, tatăl tânărului a fost răpus de cancer. Levente urmează tratamente bazate pe chimioterapie, care presupun cheltuieli lunare de circa 24.000 de lei. În situaţia în care acestea nu îl vor ajuta, el va fi supus unei intervenţii ale cărui costuri se apropie de 100.000 de euro. Medicii de la Clinica Universitară Debrecen din Ungaria au confirmat Levente are şanse să supravieţuiască acestei boli crunte.

Cum efortul financiar este uriaş, familia tânărului a decis să îşi vândă casa, în timp ce colegii săi de serviciu au făcut un apel pe reţelele de socializare prin care solicit sprijin financiar de la toţi cei care pot şi vor să ajute. “Pentru tatăl său, eforturile familiei au fost inutile, dar Levente are şansa să se vindece. Are, însă, nevoie stringentă de ajutorul nostru, al tuturor. Vă solicităm sprijin financiar şi orice sumă, oricât de neînsemnată ar fi, pentru Levente înseamnă enorm. Poate că nu vom reuşi să îi salvăm casa, dar viaţa sa cu siguranţă este în puterea noastră să o salvăm”, au transmis colegii săi de la Unitatea Militară.

Donaţiile se pot face la Unitatea Militară din Şimleu sau direct în contul militarului

Molnar Levente-Adam, deschis în lei la Banca Română pentru Dezvoltare: RO24BRDE330SV96283943300.

Citiţi şi:

Apel disperat pentru salvarea unui fost sportiv de performanţă diagnosticat cu cancer. Viaţa lui depinde de o intervenţie chirurgicală urgentă
 
Drama mamei de 40 de ani diagnosticate cu leucemie. Mesajul copleşitor postat pe Facebook cu puţin timp înainte de a muri

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii