Zalău

articolul anterior articolul urmator

Biroul de Cadastru se închide temporar. Un angajat a fost confirmat cu COVID-19

0
8 Oct 2020 12:24:00
Autor: Andreea Vilcovschi
Ghişeele sunt închise până în 19 octombrie FOTO Arhivă
Ghişeele sunt închise până în 19 octombrie FOTO Arhivă

Întreg sediul va fi dezinfectat, iar contacţii angajatului infectat vor lucra de acasă, au anunţat reprezentanţii instituţiei într-un comunicat de presă.

Biroul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Zalău nu va mai avea activitate cu publicul până în data de 19 octombrie, după ce un angajat a fost diagnosticat cu COVID-19. Pentru a preveni şi limita răspândirea coronavirusului, conducerea instituţiei a dispus dezinfectarea sediului de pe str. Corneliu Coposu, nr. 31A, din municipiul Zalău, iar angajaţii Biroului din Zalău care au intrat în contact cu persoana infectată vor lucra de acasă în perioada următoare.

Până în 19 octombrie, persoanele fizice/juridice autorizate, delegaţii notariali, executorii judecătoreşti şi cetăţenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepţie sau avizare însoţită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea. Cetăţenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare şi extrase de plan cadastral pe ortofotoplan sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, solicitanţii pot primi informaţii referitoare la serviciile oferite de OCPI Sălaj prin e-mail sau accesând site-ul ocpisalaj.ro, dar şi prin intermediul unui call-center, care va funcţiona de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 şi vineri între orele 08.00-14.00.

Mai puteţi citi:

Un prestigios colegiu îşi închide porţile din cauza coronavirusului. Patru elevi au fost infectaţi

Mărturia unei paciente cu COVID-19, de pe patul de spital. „Deşi am fost obsedată de protecţie, totuşi s-a întâmplat“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările