Zalău

articolul anterior articolul urmator

Cei doi criminali care au omorât un bărbat din răzbunare pentru ajutorul dat de victimă justiţiei, au fost trimişi în judecată

1
28 Jul 2015 21:10:05
Autor: Alina Pop
Crima a avut loc în Valea Miţii, din Zalău
Crima a avut loc în Valea Miţii, din Zalău

Cei doi tineri care, în noaptea de 18 spre 19 mai au ucis cu sânge rece un bărbat de 38 de ani, care îl reclamase pe unul dintre ei la Poliţie pentru furtul unui cal şi a fost şi martor în procesul la capătul căruia a fost condamnat la închisoare, au fost trimişi în judecată de procurori.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor Lingurar Emilian-Caran, acuzat de omor calificat şi de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei,  şi Lingurar Isidor, acuzat, la rândul său, de omor calificat şi de loviri sau alte violenţe.
Potrivit procurorilor, fapta pentru care cei doi sunt judecaţi a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2015, când cei doi tineri s-au dus la locuinţa victimei, Varga Andrei (rudenie de grad 3), unde după ce inculpatul Lingurar Isidor i-a aplicat victimei, lovituri cu o bâtă în cap, Lingurar Emilian Caran a continuat asaltul criminal cu mai multe lovituri cu un cuţit dintre care una penetrantă în zona toracică, producând decesul acestuia.


Totul ar fi pornit de la un cal pe care Emilian i l-ar fi furat victimei şi pentru care păgubitul ar fi făcut plângere la Poliţie. Ulterior plângerii, se pare că hoţul i-ar fi înapoiat calul şi o compensaţie bănească, însă gestul său nu l-a scăpat de procesul penal. Mai mult, păgubitul ar fi şi depus mărturile împotriva lui la procesul la capătul căruia a primit o pedeapsă cu executare. Imediat după ce a ieşit din închisoare, şi-a dus la îndeplinire, ajutat de o rudă, planul de răzbunare pe denunţătorul său.


 Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare, Tribunalului Sălaj.

Vă mai recomandăm:

Crimă oribilă: o femeie cu probleme psihice şi-a ucis propria mamă cu lovituri de satâr

Crimele care au îngrozit Sălajul: de la bărbatul tranşat şi fiert de un prieten, la bătrânul torturat până la moarte din pricina unei ”comori”

Tânără de 19 ani, bătută măr şi băgată în spital de propria mamă

Uciderea colonelului Ioan Gherman, plătită cu peste 80 de ani de temniţă. Filmul unei crime oribile


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Sunteţi Abjecţi
28.07.2015, 22:27:13

Comentariu considerat abuziv.