Zalău

articolul anterior articolul urmator

Cei mai sângeroşi canibali din istorie. Femeia care a făcut fursecuri din sângele victimelor

4
9 May 2018 04:03:21
Autor: Andreea Vilcovschi
Leonarda Cianciulli credea că jertfa umană îi va proteja copiii de rele FOTO en.wikipedia.org
Leonarda Cianciulli credea că jertfa umană îi va proteja copiii de rele FOTO en.wikipedia.org

Canibalismul rămâne una dintre cele mai ciudate şi mai dezgustatoare crime pe care o persoană le poate comite. Dacă pentru anumite culturi această practică era una ritualică, în cazul ucigaşilor canibali care acţionează din proprie iniţiativă macabrul act are în spate abuzuri din copilărie sau diverse alte traume psihice.

Pentru a-şi atinge scopul, înainte de a-şi ucide victimele, multe dintre aceste minţi bolnave s-au folosit de diverse metode de tortură. Iată cinci dintre canibalii care au îngrozit lumea.

Armin Meiwes

De profesie inginer programator, germanul Armin Meiwes, 56 de ani, a devenit cunoscut drept "Maestrul măcelar", unul dintre cei mai faimoşi canibali din istorie. În 2001, el a postat un anunţ online, în care scria că este în căutarea unui "bărbat tânăr, solid, care vrea să fie mâncat". Câteva zile mai târziu, un bărbat s-a arătat interesat de propunerea neamţului. Cei doi s-au întâlnit, iar victima a băut 20 de somnifere şi o jumătate de sticlă de alcool. Meiweis i-a tăiat penisul şi l-a prăjit pentru a-l mânca împreună. În dimineaţa următoare şi-a înjunghiat victima, apoi i-a ciopârţit cadavrul, punând bucăţile în congelator.
Ancheta a stabilit că în săptămânile ce au urmat, bărbatul a consumat nu mai puţin de 20 de kg de carne umană. În 2006, Armin Meiwes a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Issei Sagawa

Îndrăgostit până peste cap de o colegă de facultate în vârstă de 25 de ani, în iunie 1981, Issei Sagawa (acum în vârstă de 69 de ani) a invitat-o pe aceasta să-l viziteze la locuinţa lui din Franţa. A împuşcat-o, însă, în cap, după care a întreţinut raporturi sexuale cu cadavrul. Timp de trei zile, a mâncat din trupul femeii, motivând ulterior că tot ce şi-a dorit a fost să ştie ce gust are carnea umană, în special cea a unei tinere pe care o iubea.

A fost prins într-un parc cu două valize pline cu părţi din trupul femeii, găsit cu afecţiuni psihice şi internat într-un sanatoriu. A petrecut patru ani într-o unitate de maximă securitate din Franţa, după care a fost deportat în Japonia, ţara de origine, unde a devenit, în 1986, un om liber.

Tamara Samsonova

Cunoscută drept "bunicuţa canibală", Tamara Samsonova este o femeie în vârstă de 71 de ani din Sankt Petersburg, care a ucis şi a devorat, în decursul a două decenii, cel puţin 11 persoane, printre care şi prietena sa, pe care a sedat-o mai întâi, punându-i somnifere în salată, şi a tranşat-o, cât încă era în viaţă, cu ajutorul unui fierăstrău. Femeia a ţinut un jurnal în care a descris în detaliu modul în care a acţionat şi faptul că a gătit o parte dintre bucăţie umane.

Karl Denke

Ucigaş în serie şi criminal, prusacul Karl Denke (1860-1924) este vinovat de ucidere a peste 30 de oameni din Germania, prima lui victimă fiind în 1909, o tânără de 25 de ani. Când a fost arestat, în 1924, poliţiştii au găsit o agendă ce conţinea informaţii despre fiecare persoană măcelărită cu toporul şi mâncată lungul anilor. S-a sinucis în celulă, la o zi după ce a fost prins.

Leonarda Cianciulli

Din 1939 până în 1940, italianca Leonarda Cianciulli a ucis cu toporul trei femei şi le-a folosit trupurile şi sângele în săpunuri şi în fursecuri. Pe acestea din urmă, le-a servit, mai apoi, vecinilor şi prietenilor care o vizitau. Fire extrem de superstiţioasă şi obsedată de gândul că odraslele sale sunt în pericol, Cianciulli avea convingerea că doar sacrificiul uman îi va proteja copiii. Pentru crimele sale, femeia a primit 30 de ani de închisoare şi alţi trei, într-un centru de corecţie pentru ucigaşi. A murit în 1970, la 79 de ani, în timp ce îşi ispăşea pedeapsa.

Mai puteţi citi:

Destinul dramatic al unei mari artiste. Cine a fost Dalida, femeia fatală ai cărei foşti iubiţi s-au sinucis

Femeia care şi-a dat viaţa pentru gorile. A trăit două decenii în mijlocul primatelor şi a sfârşit sub lovituri de macetă

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Toma G. Elena
9.05.2018, 13:47:44

"A petrecut patru ani într-o unitate de maximă securitate din Franţa, după care a fost deportat în Japonia, ţara de origine, unde a devenit, în 1986, un om liber". Din 1986 a devenit un OM LIBER?? Nu se leagă bine prezentarea unui criminal-canibal care "a vrut să ştie ce gust are carnea umană"! Dacă aşa a fost, înseamnă că un medic şi un judecător l-au considerat suficient de bolnav mental încât au considerat că nu este responsabil în înţelegerea semnificaţiei detenţiei, precum şi suficient de inofensiv pentru a nu fi internat într-un ospiciu? Ori l-au transformat francezii de aşa natură încât nu a mai contat nici una dintre variante?

+1 (1 vot)
Popescu Ion
9.05.2018, 21:25:46

Doar Isus salveaza!!! Pedeapsa pentru crima trebuie sa fie moartea. [ Geneza 9:6 ] 6. Daca varsa cineva sangele omului, si sangele lui sa fie varsat de om; caci Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Lui. FITI SALVATI ASTAZI. CINE NU VA FI MANTUIT VA ARDE DE VIU IN IAD LA NESFARSIT!!! FITI SALVAT ASTAZI. JUDECATA DOMNULUI SE APROPIE. [ 1 Corinteni 15:1-4 ] 1. Va fac cunoscut, fratilor, Evanghelia pe care v-am propovaduit-o, pe care ati primit-o, in care ati ramas 2. si prin care sunteti mantuiti, daca o tineti asa dupa cum v-am propovaduit-o; altfel, degeaba ati crezut. 3. V-am invatat inainte de toate, asa cum am primit si eu: ca Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; 4. ca a fost ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi; CINE NU VA FI MANTUIT VA ARDE DE VIU IN IAD LA NESFARSIT!!! Draga prietene daca citesti si vrei sa fii salvat,sa ajungi in rai,am o veste buna pentru tine. Isus a murit, a fost ingropat si a inviat dupa 3 zile pentru a-ti ierta pacatele. Crede acest lucru si vei ajunge in rai. Este atat de usor.Doar crede!!!!! Nu trebuie sa renunti la pacatele tale sau sa te reabilitezi,oricum nici nu vrei si nici nu vei putea. Trebuie doar sa crezi ca Isus ti-a platit pacatele murind,fiind ingropat si inviind dupa 3 zile. Crede si vei avea certitudinea ca vei ajunge in rai. Astfel Dumnezeu a hotarat ca noi sa fim salvati. [ Ioan 3:16 ] "16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." [ Fapte 16:30-31 ] "30. i-a scos afara si le-a zis: "Domnilor, ce trebuie sa fac ca sa fiu mantuit?" 31. Pavel si Sila i-au raspuns: "Crede in Domnul Isus, si vei fi mantuit tu si casa ta." " cum-ajung-in-rai.info

-1 (1 vot)
Utilizator Adevărul
9.05.2018, 15:59:13

Comentariu considerat abuziv.

anaidas anaidas
10.05.2018, 12:15:09

Te-ai simtit jignita Andreea mama? N-are nimic. Asta insa nu schimba faptul ca doar pe ulei o iei cu fiecare articol care-ti iese din taste. Frustrarea ta e inca acolo, problema-ti ramane nerezolvata. Nasul ala stranb oare sa te apese atat de tare? N-are nimic, si Owen Wilson il are la fel, dar n-a luat-o razna. Hang in there.

Modifică Setările