Copiii niciodată uitaţi ai României: O tânără adoptată în SUA îşi caută mama biologică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Maria Lăcătuş FOTO Facebook.com/The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României
Lia Maria Lăcătuş FOTO Facebook.com/The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României

Tânăra a fost abandonată la o vârstă fragedă, şi-a petrecut mare parte a copilăriei într-o casă de copii, iar acum speră să reuşească să dea de urma părinţilor biologici.

Lia Maria Lăcătuş are 31 de ani, iar primii zece ani i-a petrecut într-un orfelinat din România, în prezent Centrul Social Multifuncţional Cehu Silvaniei. Soarta i-a surâs, însă, în 1996, când a fost adoptată de o familie din Statele Unite ale Americii. Din dorinţa de a-şi cunoaşte părinţii biologici, ea a cerut sprijinul celor care administrează pagina de Facebook  "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României", creată special pentru copiii daţi spre adopţie în anii '90 în străinătate şi care acum îşi caută părinţii naturali.

"Vă rog să mă ajutaţi să îmi găsesc familia. Numele meu românesc a fost Lăcătuş Lia Maria, sunt născută la data de 1 noiembrie 1986, în Cehu Silvaniei. Până în anul adopţiei am fost internată în Casa de copiii din Cehu Silvaniei. Viaţa mea s-a schimbat în 1996, când am fost adoptată de către o minunată familie din S.U.A. Din actele de adopţie am următoarele informaţii. Numele părinţilor biologici sunt: Lăcătuş Doiniţa – mama, născută în anul 1963 şi Ghemant Petru – tatăl, născut în anul 1958. Fraţii şi sora mea se numesc: Lăcătuş Cornel, Lăcătuş Petru Teodor, Ghemant Victor, Lăcătuş Claudia. În momentul adopţiei ei locuiau cu părinţii biologici. Sper mult să am informaţii importante de la voi şi vă rog să distribuţi postul meu în România. Vă mulţumesc la toţi!", este mesajul tinerei care vrea să o cunoască pe cea care a adus-o pe lume.

Vă mai recomandăm:

Eleva de liceu care a pus pe picioare o afacere socială grozavă: procură hrană colegilor şi-i trimite pe copiii sărmani în excursii

Omagiu pentru 546 de copii fără morminte. „Credeau că merg să facă duş. N-a fost apă, ci gaz“

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite