Zalău

articolul anterior articolul urmator

Coronavirus la IPJ Sălaj. Doi poliţişti au fost diagnosticaţi cu COVID-19

0
7 Aug 2020 19:52:37
Autor: Andreea Vilcovschi
Poliţiştii au fost diagnosticaţi la o zi distanţă FOTO sindicateuropol.ro
Poliţiştii au fost diagnosticaţi la o zi distanţă FOTO sindicateuropol.ro

Direcţia de Sănătate Publică a demerat anchetele epidemiologice, care vor stabili câţi dintre colegii celor doi poliţişti infectaţi vor intra în carantină la domiciliu.

Doi poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj au fost infectaţi cu coronavirus, în ambele cazuri autorităţile demarând o anchetă epidemiologică.
Este vorba despre un angajat al structurii de ordine publică, lucrător la un post de poliţie din mediul rural, şi de un rutierist la Zalău. Cel dintâi a început să se simtă rău în urmă cu câteva zile şi nu a mai mers la muncă. Un test făcut la cere într-un laborator privat a confirmat prezenţa virusului în cursul zilei de miercuri, 5 august. Cel de-al doilea poliţist infectat a fost diagnosticat cu COVID-19 o zi mai târziu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Direcţia de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică, în urma căreia se va stabili câţi dintre colegii celor doi vor intra în carantină la domiciliu.
La nivelul judeţului Sălaj, de la debutul pandemiei au fost confimate 214 cazuri de infectare cu noul SARS-COv-2, şase dintre ele în ultimele 24 de ore. Din totalul pacienţilor, 150 au fost externaţi, 47 sunt încă în spital, iar 17 au decedat. În carantină la domiciliu se află 327 de sălăjeni.

Citiţi şi:

Cel mai mare spital din Sălaj nu mai face teste COVID-19 la cerere. Motivul din spatele acestei decizii
 
O comună riscă să intre în carantină după o ceremonie religioasă. Planul cu care autorităţile vor să evite măsura extremă
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii