Zalău

articolul anterior articolul urmator

Directorul operatorului de transport în comun, debarcat astăzi. Vezi cine îi ţine locul

0
26 Oct 2012 08:22:02
Autor: Olimpia Man
Transurbis are ca unic acţionar Consiliul Local Municipal Zalău
Transurbis are ca unic acţionar Consiliul Local Municipal Zalău

Operatorul de transport în comun din municipiul Zalău, SC Transurbis SA, are începând de astăzi un nou şef, după ce lui Ionel Mureşan, cel care a condus unitatea în ultimii patru ani, i-a expirat, chiar astăzi, mandatul.

Schimbare la conducerea societăţii de transport în comun din Zalău, SC Transurbis SA. În locul fostului director, Ionel Mureşan, al cărui mandat a expirat astăzi, a fost numit un nou director, care va asigura interimatul la conducerea societăţii  până la organizarea unui concurs pe această funcţie, concurs ce trebuie organizat, potrivit legii, în maximum 90 de zile.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Transurbis, Paul Maghiu, responsabilitatea numirii unui înlocuitor a revenit Consiliului de Administraţie al societăţii. „Faptul că actualului director îi expiră mandatul a fost comunicat de juristul societăţii Consiliului de Administraţie. Iar Consiliul de Administraţie se va întruni într-o şedinţă astăzi (ieri – n.a.) şi va delega, pe o perioadă limitată de timp, conducerea societăţii unui angajat din interior”, a precizat el.


Cei cinci membri ai Consiliului de Administraţie au decis, ieri după-amiază, să-i delege actualul director tehnic al Transurbis, Călin Forţ, atribuţiuni care să asigure buna funcţionare a societăţii până la numirea unui director. Cel mai probabil, Forţ nu va fi şi viitorul director „plin” al operatorului de transport în comun, pentru această funcţie fiind vehiculat, în mediul politic, un alt nume.


Reamintim că Transurbis-ul are, de puţină vreme, şi un nou Consiliu de Administraţie, aprobat în şedinţa Consiliului Local Municipal din 15 octombrie. În componenţa lui intră Pusok Andrei, Mariana Gabriela Boldan, Maria Marc, Cristian Lucian Dobra şi Aurel Bican.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările