Zalău

articolul anterior articolul urmator

Două prostituate românce şi-au înşelat clienţii într-un bordel din Austria

1
29 Jan 2021 09:33:08
Autor: Andreea Vilcovschi
Procesul a început în Austria FOTO kurier.at
Procesul a început în Austria FOTO kurier.at

Două prostituate românce stabilite în localitatea Pölten din Austria sunt cercetate într-un dosar cu multiple capete de acuzare, printre care fraudă şi şantaj. Alături de ele sunt anchetaţi patronul bordelului şi complicele acestuia.

Cunoscut drept dosarul "Bordelul din Pölten", cazul aflat pe masa judecătorilor austrieci vizează acuzaţii de fraude comerciale grave, şantaj, constrângere, precum şi alte infracţiuni, conform noen.at

Inculpaţi sunt două prostituate de origine română, de 54 de ani, respectiv 56 de ani, proprietarul bordelului la care acestea lucrau, un bărbat rus în vârstă de 33 de ani, precum şi complicele acestuia, un austriac de origine vietnameză, de 40 de ani.

Potrivit anchetatorilor, în perioada noiembrie 2018-iunie 2020, cei patru au înşelat 17 persoane, clienţi ai localului, prejudiciul fiind estimat la 100.000 de euro, scris oe24.at.

Pentru a beneficia de serviciile bordelului, clienţii trebuiau să plătească în avans 270 de euro pentru o oră, respectiv 80 de euro pentru o şampanie. Strategia la care apelau era aceeaşi: clienţii aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice erau invitaţi să servească un pahar din partea casei. Anchetatorii nu au stabilit încă ce conţinea respectiva băutură, având în vedere că la scurt timp clienţii îşi pierdeau cunoştinţa, însă proprietarul bordelului a declarat că le oferea absint, o băutură alcoolică foarte tare.

Când se trezeau, li se facturau băuturi şi servicii sexuale, pentru sume uriaşe, ajungându-se până la 6.000 de euro pentru două zile de dezmăţ în perioada de lockdown. Cei care refuzau să plătească ori nu dispuneau de bani suficienţi erau şantajaţi cu fotografii compromiţătoare. Este şi cazul unui client - profesor de meserie - care nu a putut să achite întreaga factură şi pe care inculpaţii l-au urmărit nu doar acasă, ci chiar şi la şcoala la care era angajat.

Mai puteţi citi:

Români condamnaţi pe viaţă pentru o crimă în Italia. „Am strâns-o de gât cu toată puterea”

Cum au reuşit patru români să lase fără internet şi telefonie mai multe localităţi din Spania

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

LaShaniqua Zevescu
29.01.2021, 09:39:44

‘Doua prostituate romance’? Pai stati umpic, ele erau cel mult instrumentalitati in comiterea magariei, ca ma indoiesc ca aveau glagoria sa faca montaje video, sa initieze santajul etc. Deci, rusul cu vietnamezul, da?

-4 (6 voturi)
Modifică Setările