Zalău

articolul anterior articolul urmator

FOTO Excelenţa, premiată de Ziua Mondială a Educaţiei. Autorităţile au răsplătit cu bani peste 200 de olimpici

0
5 Oct 2018 23:24:58
Autor: Andreea Vilcovschi
Olimpicii au fost premiaţi în cadru festiv FOTO Primăria Zalău
Olimpicii au fost premiaţi în cadru festiv FOTO Primăria Zalău

Pentru rezultatele obţinute în anul şcolar 2017-2018 la olimpiade şi concursuri şcolare, elevii au fost răsplătiţi cu diplome de excelenţă şi premii în bani.

Peste 200 de elevi olimpici şi cei aproximativ 130 de profesori care i-au pregătit au fost premiaţi şi felicitaţi de către autorităţi vineri, 5 octombrie, de Ziua Mondială a Educaţiei, în cadrul "Galei Educaţiei 2018".
Într-un cadru festiv, elevii care au obţinut premii şi menţiuni de la etapele naţionale şi internaţionale ale olimpiadelor în anul şcolar trecut, dar şi cei care au urcat pe podium la fazele judeţene au primit de la autorităţi diplome, medaliile şi premiile în bani.

Pentru acest eveniment, Consiliul Judeţean Sălaj contribuit cu 42.000 de lei, pentru 221 de elevi şi 131 de profesori din întreg judeţul, în timp ce Primăria Zalău a alocat peste 66.000 de lei pentru cei 101 elevi şi ai lor 72 de cadre didactice din municipiu. Valoarea premiilor acordate elevilor a fost cuprinsă între 100 de lei, pentru premiu special la concursuri naţionale, şi 1.000 de lei, pentru locul I la olimpiade internaţionale. La rândul lor, profesorii îndrumători ai elevilor cu performanţe la olimpiade au primit câte 500 de lei, iar ai celor cu performanţe la concursuri, câte 350 de lei.

"Gala Educaţiei 2018 continuă tradiţia recunoaşterii meritelor elevilor şi profesorilor care şi-au confirmat valoare prin reuşitele la olimpiadele şi concursurile şcolare. Devotamentul, voinţa, dăruirea, dragostea de învăţătură, munca asiduă reprezintă doar câteva dintre coordonatele care îi definesc şi care i-au condus pe calea succesului", a declarat în deschiderea Galei inspectorul şcolar general Maria Pop.

Mai puteţi citi:

Elevii care au proiectat un avion sanitar pentru misiunile de salvare. S-au inspirat din „Avengers“

Performanţă notabilă la Olimpiada Naţională. Un elev de la CNS, cel mai bun la engleză din ţară

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii