Zalău

articolul anterior articolul urmator

Nu lăsa distanţa până la spital să devină incurabilă!

0
5 Mar 2012 09:20:00
Autor: Olimpia Man
SMURD este funcţional în Sălaj din luna decembrie 2011
SMURD este funcţional în Sălaj din luna decembrie 2011

Redirecţionând 2 la sută din impozitul pe venit către Fundaţia pentru SMURD, orice salariat poate contribui la efortul fundaţiei de a cumpăra un avion sanitar de urgenţă, care ar putea salva vieţile celor care au nevoie de transport rapid la o unitate medicală situată la distanţă.

Campania "Nu lăsa distanţa până la spital să devină incurabilă", prin care "Fundaţia pentru SMURD" adună fonduri pentru cumpărarea unui avion sanitar de urgenţă, continuă şi în acest an. Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum" Sălaj, Lucian Jacodi, anul trecut, prin redirecţionarea de către cetăţeni a 2 la sută din impozitul pe venit către fundaţie, dar şi prin donaţii de la sponsori, s-a strâns aproximativ jumătate din sumă, adică 4.294.000 de lei. Pentru acoperirea celeilalte jumătăţi, salvatorii de vieţi de la SMURD aşteaptă ajutorul nostru şi în acest an, pe care îl putem oferi doar completând "Fundaţia pentru SMURD" ca beneficiar al declaraţiei 230, prin care ne dăm acordul pentru redirecţionarea a 2 la sută din impozitul pe venit. Precizăm că nu este vorba despre o sumă suplimentară pe care o avem de plătit, ci despre redirecţionarea unei părţi din impozitul pe care îl avem de plătit, oricum, către stat.

Formularul 230 se poate descărca de pe site-ul fundaţiei la adresa http://www.fundatiapentrusmurd.ro/. Pentru persoanele fizice se poate descărca exact de la aceeaşi adresă formularul 200. După completarea formularului, acesta se depune la Administraţia financiară (Finanţe)de pe raza căruia persoana îşi are domiciliul.
.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările