Zalău

articolul anterior articolul urmator

PDL mai pierde un membru important: Ioan Mocan şi-a dat demisia din partid şi candidează la Primăria Şimleu Silvaniei

0
26 Apr 2012 11:11:22
Autor: Olimpia Man
Mandatul de consilier judeţean al lui Ioan Mocan a încetat astăzi
Mandatul de consilier judeţean al lui Ioan Mocan a încetat astăzi

După ce a demisionat în septembrie anul trecut la funcţia de preşedinte al Colegiului Cehu Silvaniei şi la cea de vicepreşedinte al PDL Sălaj, Ioan Mocan a rupt acum orice legătură cu partidul "portocaliilor" şi se pregăteşte să candideze la Primăria Şimleu Silvaniei dintr-o altă postură.

Unul dintre cei mai importanţi, dar şi mai controversaţi membri ai PDL Sălaj, şimleuanul Ioan Mocan, şi-a dat demisia din partid "din motive personale". El renunţase încă din septembrie anul trecut la funcţiile sale din cadrul partidului, rămânând, însă, în virtutea calităţii de membru, ca şi consilier judeţean ales în 2008 pe listele PDL. Mandatul său a încetat, însă, astăzi, 26 aprilie, după ce consilierii judeţeni, reuniţi în şedinţă, au luat act de adresa trimisă de conducerea PDL Sălaj, prin care comunică executivului Consiliului Judeţean demisia din partid a lui Mocan ceea ce duce la încetarea de drept a mandatului.

Prezent la şedinţă, Ioan Mocan nici nu s-a mai aşezat lângă colegii săi din Consiliul Judeţean, ci a preferat să aştepte pe locurile rezervate presei validarea încetării mandatului său, consemnată prin votul consilierilor. "Nu vă faceţi probleme, n-o să fac contestaţie", a declarat el la plecare, anunţând că aşteaptă pe toată lumea la serbarea câmpenească pe care o va organiza marţi, de 1 mai, la pensiunea Randra, şi unde va da mici şii bere tuturor participanţilor. Petrecerea va fi, cel mai probabil, cadrul în care fostul pedelist îşi va anunţa candidatura, posibil ca independent, la Primăria oraşului Şimleu Silvaniei.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Sălaj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările