Zalău

articolul anterior articolul urmator

Petiţie pentru redirecţionarea spre victimele tragediei din Colectiv a banilor prevăzuţi pentru artificiile de sărbători. Semnează şi tu!

0
10 Nov 2015 16:31:09
Autor: Alina Pop
Blogger-ul propune ca banii de artificii să fie daţi victimelor #colectiv
Blogger-ul propune ca banii de artificii să fie daţi victimelor #colectiv

O petiţie prin care se cere redirecţionarea banilor alocaţi de Primăria Zalău pentru artificii de 1 Decembrie şi Revelion 2016 spre victimele tragediei din Colectiv circulă, de câteva ore, în mediul online şi a adunat deja aproape 300 de semnatari.

După ”modelul”  din Alba Iulia, unde o petiţie semnată de 300 de persoane i-a convins pe consilierii locali municipali să îşi dea acordul pentru iniţierea unui proiect de hotărâre în acest sens, blogger-ul zălăuan Darius Groza a iniţiat un demers similar la Zalău.

Iată şi textul PETIŢIEI

În atenţia Primăriei Zalău

Consiliul Local al Municipiului Zalău

Urmând precedentul stabilit de Consiliul Local Alba Iulia* cetăţenii subsemnaţi solicită anularea tuturor focurilor de artificii programate pentru serbările Zilei Naţionale din 1 Decembrie 2015, precum şi pentru serbările de sfârşit de an 2015.

De asemenea, vă solicităm să aprobaţi ca toate sumele de bani care ar fi fost, în mod normal, destinate acestor focuri de artificii să fie donate victimelor tragediei din clubul Colectiv, printr-un proces transparent, prezentat public pe website-urile instituţiilor antemenţionate, în termen de 7 zile după trecerea fiecărei sărbători menţionate sau mai repede.

Cu respect, cetăţenii.

Vă mai recomandăm:

GALERIE FOTO Un român, singur în Africa: „Puteam muri în fiecare zi”

Scrisoarea unei tinere de 14 ani care încearcă să scoată din letargie Zalăul: „Arătăm că suntem uniţi în faţa adevărului şi că vrem schimbare”

 


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările