Zalău

articolul anterior articolul urmator

Răzbunarea cruntă a unui bărbat înşelat de soţie cu un cioban: l-a legat pe amant de gât şi l-a purtat desculţ 4 kilometri

0
16 Jun 2017 17:35:59
Autor: Andreea Vilcovschi
Bărbatul s-a deplasat la stână pentru a-l pedepsi pe cioban FOTO Adevărul
Bărbatul s-a deplasat la stână pentru a-l pedepsi pe cioban FOTO Adevărul

Doi sălăjeni au fost trimişi în judecată într-un dosar de lipsire de libertate şi lovire, după ce au decis să-i aplice o corecţie unui bărbat cu care nevasta unuia avusese o relaţie extraconjugală pasageră.

Cu minţile întunecate de alcool şi mânat de gândul răzbunării, Florin Fogoraşi, un bărbat în vârstă de 29 de ani din comuna sălăjeană Chieşd, a decis să îi aplice o corecţie amantului soţiei lui. Aşa se face că în noaptea de 14 spre 15 mai 2016, împreună cu prietenul său, Marian Bojan, de 31 de ani, s-a deplasat la stâna de oi din colonia Sighetu Silvaniei, la care lucra P.F., bărbatul care îi sedusese nevasta.

Ajunşi acolo, au pătruns fără drept în căsuţa în care ciobanul dormea şi s-au năpustit asupra acestuia, împărţindu-i mai multe lovituri. Mai apoi, soţul înşelat l-a legat cu un bici de gât şi l-a obligat să-l însoţească desculţ, pe o distanţă de aproximativ 4 kilometri, până la casa în care locuia împreună cu femeia infidelă. Pe drum, a continuat să îl lovească cu pumnii, până când ciobanul s-a prăbuşit. Ajunşi la destinaţie, Florin Fogoraşi i-a pus faţă în faţă pe cei doi amanţi şi l-a reţinut pe bărbat împotriva voinţei sale până ce l-a determinat să recunoască relaţia.

Sensibilizat de suferinţa bărbatului, cel de-al doilea inculpat i-a împrumutat amantului bătut o pereche de încălţăminte, ca să se poată întoarce la stână.

Acum Fogoraşi va trebui să dea socoteală în faţa judecătorilor din Şimleu Silvaniei pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate, loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu şi ameninţare. Cât despre Bojan, prietenul care l-a ajutat să-şi ducă planul la bun sfârşit, acesta este acuzat de loviri sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Ciobanul, care a avut nevoie de două-trei zile de îngrijiri medicale în urma leziunilor traumatice suferite, s-a constituit parte civilă cu suma de 10.000 de lei.

Mai puteţi citi:

Aventură de coşmar pe tărâm thailandez. Patru tineri din Zalău au văzut moartea cu ochii după ce ambarcaţiunea în care se aflau a naufragiat

Un TIR a intrat într-o casă. Şoferul a murit pe loc, iar proprietarul imobilului a ajuns la spital

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările