Actualitate

articolul anterior articolul urmator

„Adevărul“ este cea mai bună editură din 2011 în Republica Moldova

0
20 Apr 2012 15:24:30
Autor: Andrei Rizescu
Stella Mihailova, Director General Î.C.S. Adevărul Media SRL
Stella Mihailova, Director General Î.C.S. Adevărul Media SRL

Cele mai bune cărţi din Moldova au fost premiate astăzi la Gala Laureaților Premiilor Naționale GALEX, unde editura „Adevărul" a primit premiul la categoria „Cel mai bun editor susținător al bibliotecilor" din 2011.

„Acest premiu este, în primul rând, al cititorilor noștri, căci ei sunt cei care ne motivează și inspiră să le aducem zi de zi cărţi din diverse domenii, de la titluri de cultură generală și până la literatură de specialitate. Conceptul de a vinde ziar cu carte nu este unul întâmplător. Pe lângă relatarea evenimentelor din țară, ziarul «Adevărul» este un foarte bun promotor al cărților și al cititului", a precizat Stella Mihailova, directorul general Î.C.S. Adevărul Media SRL.

Evenimentul organizat de Liga Bibliotecarilor din Republica Moldova este la cea de-a doua ediție și a avut loc în incinta Bibliotecii Naționale. Printre câștigătorii celor 12 categorii s-au mai numărat profesorul Aurel Marinciuc pentru activitatea filantropică, istoricul Iurie Colesnic, scriitorii Vladimir Beșleagă, Mihai Cimpoi și Emilian Galaicu-Păun, precum și Petre Guran, directorul Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu" din Chișinău.

„Cărțile «Adevărul» sunt înainte de toate accesibile ca preț. Apoi sunt foarte bine selectate, pentru că găsești crema literaturii universale. Prin atitudinea pe care o aveți pe piață impuneți și altor edituri să-și ajusteze prețurile, așa că rolul pe care-l aveți este decisiv", spune Alexei Rău, directorul Bibliotecii Naționale.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările