Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Camioanele de mare tonaj sunt întoarse din drum, iar unele sate au rămas fără lumină

0
14 Feb 2012 10:36:47
Autor: adevarul
Şoferii de camioane se confruntă cu mari probleme în trafic
Şoferii de camioane se confruntă cu mari probleme în trafic

Ninsorile abundente au creat dificultăţi în traffic pe arterele din raionul Anenii Noi. În vecinătatea satului Troiţa, pe o porţiune a traseului Anenii Noi - Ştefan Vodă - Căuşeni, mai multe camioane de mare tonaj au fost întoarse din drum din cauza drumurilor înzăpezite

Ofiţerul de presă al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, Liliana Puşcaşu, a declarat pentru Info-Prim Neo că pe această porţiune de drum se circulă în condiţii extrem de dificile. Pentru camioane circulaţia a fost interzisă în ambele direcţii.

Condiţiile meteo nefavorabile a lăsat fără energie electrică patru localităţi din raioanele Taraclia, Cahul şi Căuşeni. Echipele de intervenţie deplasate la faţa locului încearcă să restabilească curentul.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale îndeamnă cetăţenii să se abţină în aceste zile de la curse lungi. În cazuri de necesitate stringentă, este foarte important ca persoanele să fie îmbrăcate corespunzător şi să se alimenteze înainte de a ieşi din casă, pentru a preîntâmpina cazurile de hipotermie.

În eventualitatea unei călătorii cu automobilul, e nevoie ca acesta să fie echipat corespunzător. Se recomandă deplasarea doar pe drumurile principale. În portbagaj şoferii trebuie să aibă nisip şi lopată etc. În caz de necesitate, persoanele pot apela numărul de telefon 901.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii