Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Campania „La Medpark, cu o viaţă nouă ajutăm două” continuă (P)

0
Articol publicitar
2 Apr 2014 12:15:40
Autor: Adevărul Moldova

Primul spital internaţional din Republica Moldova desfăşoară proiectul social „La Medpark, cu o viaţă nouă ajutăm două”, în cadrul căruia femeile în dificultate, care au adus pe lume cel puţin 4 copii, au primit în dar seturi de naştere. Acestea conţin produse de igienă, medicamente, hăinuţe pentru nou-născuţi şi alte lucruri necesare.

„A naşte un copil este minunat, însă aceasta necesită lucruri noi în casă, obiecte noi, adică cheltuieli noi”, spune Aliona Grăjdaru din Chişinău.

„După naştere am suportat cheltuieli foarte mari. Sunt convinsă că orice mamă s-ar bucura să fie ajutată”, susţine şi Inga Matus din Orhei.

Proiectul de susţinere a mamelor a demarat în luna noiembrie 2013. Până în prezent, seturi de naştere au ajuns în casele a 47 de familii, din opt raioane ale republicii, în care s-a născut recent un nou membru.

Seturile dăruite au fost cumpărate cu suportul financiar al femeilor care au ales să nască la Medpark, acestea contribuind cu 50 la sută din valoarea bunurilor procurate. Până la sfârşitul anului curent 120 de mame vor beneficia de astfel de seturi.

Proiectul „La Medpark, cu o viaţă nouă ajutăm două” reconfirmă statutul spitalului de actor social responsabil, care susţine persoanele în dificultate şi oferă servicii de maternitate de calitate înaltă mamelor din Republica Moldova.

Spitalul Internaţional Medpark a fost inaugurat în Republica Moldova în anul 2011, fiind primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară.

Conceput ca centru de excelenţă, Medpark dispune de săli de operaţie şi rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică şi departamente de imagistică care oferă servicii medicale de top precum: rezonanţă magnetică, tomografie computerizată, angiografie digitală, osteodensitometrie, radiologie şi mamografie, endoscopie, ecografie şi ultrasonografie de înaltă rezoluţie.

Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională.

Graţie unei infrastructuri moderne şi a unei echipe înalt calificate ce monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garantează siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările