Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Chişinău. Anchetă după moartea unui copil lovit de o bucată de copac în parc

0
16 May 2022 11:28:31
Autor: Iurii Botnarenco

Ancheta municipalităţii cu privire la cazul copilului de 2 ani decedat după ce un copac s-a rupt şi o parte din el a căzut peste căruciorul în care se afla, va dura trei zile, până miercuri, iar până atunci directorul Asociaţiei de Gospodărire a Spaţiilor Verzi, Serghei Carp, va fi suspendat din funcţie. Despre aceasta a anunţat primarul Chişinăului, Ion Ceban, la şedinţa operativă a serviciilor municipale, transmite IPN.

Boris Gîlcă, şef al Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate, a precizat că victima este o fetiţă. Cazul s-a produs sâmbătă, 13 mai, în Parcul Alunelul din sectorul Buiucani al Capitalei. Copilul a fost transportat la cel mai apropiat spital, în secţia de reanimare. Din păcate, nu a răspuns la acţiunile de resuscitare, a menţionat Boris Gîlcă.

După acest caz,  Primăria Chişinău a iniţiat o anchetă de serviciu, iar pentru ziua de duminică, 15 mai, au fost anulate toate evenimentele culturale care urmau să aibă loc în Parcul „Alunelul”, dar şi în alte locuri din Capitală. Ministerul Mediului a anunţat că a deschis o anchetă internă pe acest caz şi, în funcţie de rezultatele acesteia, va decide transmiterea materialelor la procuratură.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările