Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Crimă îngrozitoare în Mexic. Un primar, omorât imediat după ce a fost învestit în funcţie

1
2 Jan 2019 10:07:31
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO EPA
FOTO EPA

La câteva clipe după ce a fost învestit în funcţia de primar al oraşului Tlaxiaco, statul Oaxaca, primarul Alejandro Aparicio Santiago a fost asasinat marţi, 1 ianuarie.

Potrivit publicaţiei New York Times, primarul a depus jurământul de învestire în funcţie, după care s-a îndreptat spre Primărie. La un moment dat, un grup de atacatori înarmaţi, numărului căruia încă nu este cunoscut, au tras focuri de armă în direcţia primarului, rănindu-l grav.

Primarul a fost transportat la spital, însă nu a supraveţuit. Alte patru persoane au fost rănite în acest atac.
 
Un suspect a fost reţinut, iar alţii urmează să fie identificaţi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Popescu Ion
2.01.2019, 17:35:52

DOAR ISUS HRISTOS SALVEAZA!!!! [ Ioan 3:16 ] "16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." Nu fiti ignoranti.Fiti salvati astazi. Astazi radeti,glumiti pe seama lui Dumnezeu si maine sunteti morti, ardeti in iad si regretati ca nu ati acceptat salvarea Lui. Isus a murit,a fost ingropat si a inviat dupa 3 zile,si oricine crede in El va fi iertat de pacate si va ajunge in rai. [ Ioan 14:6 ] "6. Isus i-a zis: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine. " JUDECATA DOMNULUI SE APROPIE. Razganditi-va acum.Atunci va fi prea tarziu. FITI SALVAT ASTAZI. CINE NU VA FI MANTUIT VA ARDE DE VIU IN IAD LA NESFARSIT!!! [ 1 Corinteni 15:1-4 ] 1. Va fac cunoscut, fratilor, Evanghelia pe care v-am propovaduit-o, pe care ati primit-o, in care ati ramas 2. si prin care sunteti mantuiti, daca o tineti asa dupa cum v-am propovaduit-o; altfel, degeaba ati crezut. 3. V-am invatat inainte de toate, asa cum am primit si eu: ca Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; 4. ca a fost ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi; Draga prietene daca citesti si vrei sa fii salvat,sa ajungi in rai,am o veste buna pentru tine. Isus a murit, a fost ingropat si a inviat dupa 3 zile pentru a-ti ierta pacatele. Crede acest lucru si vei ajunge in rai. Este atat de usor.Doar crede!!!!! Nu trebuie sa renunti la pacatele tale sau sa te reabilitezi,oricum nici nu vrei si nici nu vei putea. Trebuie doar sa crezi ca Isus ti-a platit pacatele murind,fiind ingropat si inviind dupa 3 zile. Crede si vei avea certitudinea ca vei ajunge in rai. Astfel Dumnezeu a hotarat ca noi sa fim salvati. [ Ioan 3:16 ] "16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." [ Fapte 16:30-31 ] "30. i-a scos afara si le-a zis: "Domnilor, ce trebuie sa fac ca sa fiu mantuit?" 31. Pavel si Sila i-au raspuns: "Crede in Domnul Isus, si vei fi mantuit tu si casa ta." " cum-ajung-in-rai.info

Modifică Setările