Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Cristina Ţărnă a devenit vicedirector al Centrului Naţional Anticorupţie

0
19 Nov 2013 15:22:05
Autor: Eugenia Pogor
Cristina Ţărnă este un cunoscut expert anticorupţie FOTO: Centrul de Investigaţii Jurnalistice
Cristina Ţărnă este un cunoscut expert anticorupţie FOTO: Centrul de Investigaţii Jurnalistice

Experta anticorupţie Cristina Cojocaru, soţia solistului trupei „Gândul Mâţei“, Nicu Ţărnă, a fost numită astăzi de Cabinetul de miniştri în funcţia de director adjunct al Centrului Naţional Anticorupţie, fiind responsabilă de prevenirea corupţiei.

Propunerea a venit de la directorul CNA, Viorel Chetraru, care a recomandat-o drept un specialist foarte bun în domeniu. „Cristina Ţărnă are licenţă în studii juridică, este magistru în drept, este un cunoscut expert anticorupţie, a fost implicată activ în mai multe activităţi din domeniul respectiv, este unul dintre autorii Strategiei Naţionale Anticorupţie, este unul dintre experţii atraşi de Uniunea Europeană pentru asistenţă în domeniul anticorupţie“, a lăudat-o şeful CNA.

Premierul Iurie Leancă i-a urat succes în noua funcţie, dorindu-i, totodată, să nu-şi piardă elanul pe care o are ca reprezentantă a societăţii civile. „Doresc ca toţi colegii din societatea civilă să-şi păsteze verva şi energia atunci când îşi schimbă tunica şi devin funcţionari publici“, a explicat şeful Guvernului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările