Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Deputatul Sergiu Sârbu va fi tătic

1
14 Apr 2013 10:52:13
Autor: Adevărul Moldova
Sergiu Sârbu. FOTO În Profunzime
Sergiu Sârbu. FOTO În Profunzime

Invitaţi în cadrul unei emisiuni la PublikaTV, Sergiu Sârbu şi viitoarea sa soţie Ina au vorbit despre cererea în căsătorie şi au anunţat că vor deveni părinţi.

„Mama mea a fost foarte fericită deoarece aştepta de mult timp un nepot. Cred că toate rudele, părinţii, oamenii apropiaţi sunt bucuroşi pentru noi“, a spus Sergiu Sârbu.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, cei doi au  vorbit şi despre politică. Viitoarea soţie a deputatului a spus că îl aprecieză pe Sergiu în tot ceea ce face în activitatea sa legislativă şi că monitorizează tot ce se întâmplă în politică. „Ne trezim şi ne culcăm cu politica. Vreau să mai privesc altceva, vreun serial, dar mă rog, ne mai ciocnim din când în când“, a spus Ina în cadrul emisiunii PublikaTV.

Cei doi urmează să-şi oficializeze relaţia în luna iunie. Viitoarea soţie a deputatului are 23 de ani. Este absolventă a facultăţii de Jurnalism şi Ştiinte ale Comunicarii, a Universităţii de Stat din Moldova şi lucrează în calitate de asistent al unui deputat din cadrul AIE. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Dumitru Mihaluta
14.04.2013, 12:46:31

Din cate stiu eu acest deputat e COMUNIST INAINTE DE ASE NASTE ...SI ESTE MEREU IMPOTRIVA A TOT CE ESTE ROMANESC !! DESIGUR NUMELE COPILULUI VA FI...ATI GHICIT ....UN NUME RUSESC DESIGUR .....POATE ALEGE.......OLEG,VORONIN LENIN STALIN MISIN.JIRINOVSCHI......RTC.....SA VA TRAIASCA ....!!!

Modifică Setările