Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Directorul general de la Poşta Moldovei a demisionat

0
21 Sep 2021 11:54:30
Autor: Iurii Botnarenco

Vitalie Zaharia a demisionat din funcţia de director general al întreprinderii de stat „Poşta Moldovei”. Într-un mesaj publicat de întreprindere, Zaharia declară că mandatul său de aproape doi ani a fost dificil, acesta fiind marcat de criza provocată de pandemia COVID-19, transmite IPN.

„Acest lucru a influenţat calitativ implementarea planului de dezvoltare şi a măsurilor de optimizare şi eficientizare planificate. Toate obiectivele trasate au avut nevoie de o ajustare continuă şi o adaptare la condiţiile situaţiei de urgenţă, prin desfăşurarea unor activităţi organizatorice speciale, fapt ce a reprezentat una dintre cele mai mari provocări”, notează Vitalie Zaharia.

Potrivit lui, realizări au fost foarte multe, iar printre cele mai relevante menţionează crearea Centrului de curierat din ţară, obţinerea statutului de Agent Economic Autorizat, finalizarea procedurii de obţinere a licenţei pentru emiterea Monedei electronice, impulsionarea comerţului electronic, proiectele realizate cu Programul Reforme structurale în Moldova al USAID etc.

Vitalie Zaharia, care a fost anterior director al Organizaţiei de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exporturilor din Moldova, a fost numit în funcţia de director general al Poştei Moldovei în decembrie 2019. Acesta a fost reales în funcţie în mai 2021.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările