Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Dorin Chirtoacă îl trimite pe Igor Dodon la Moscova să-şi ia ceaiul

0
1 Jul 2015 16:47:08
Autor: Adevărul Moldova
Ceartă între Chirtoacă şi Dodon. FOTO: Alexandru Tarlev
Ceartă între Chirtoacă şi Dodon. FOTO: Alexandru Tarlev

Răspuns dur al primarului Dorin Chirtoacă adresat preşedintelui PSRM, Igor Dodon. Socialistul, în schimb, foloseşte injurii în adresa edilului.

Totul a început de la reacţia a lui Igor Dodon la scrisoarea trimisă de Vladimir Voronin fracţiunilor parlamentare în care acesta îndeamnă la formarea unei coaliţii largi. „Comuniştii dacă doresc se pot lua de mână cu liberalii lui Ghimpu şi să danseze hora unirii în Parlament”, a fost replica lui Dodon postată pe facebook.

Dorin Chirtoacă l-a întrebat pe Dodon, tot prin intermediul contului său de facebook, când are de gând să se ducă la Moscova să-şi ia ceaiul? „De la o vreme, respectabilul şi stimabilul Igor Nicolaevici Dodon vorbeşte peste o zi despre Unire! El nici nu înţelege că prin aceasta face mai multă promovare Unirii, decât poate o putem face noi. Acum şi contextul este favorabil, doar pe 5 iulie se anunţă un eveniment unionist, „maidanez unionist", adică eveniment unionist pe maidan, adica în PMAN.

Dodon, lasă Unirea, spune mai bine când te duci la Moscova să-ţi iei ceaiul? Sau tot pe Zina ai s-o trimiţi, aşa ca la Primărie?

P.S: Daca ceva, m-am exprimat „pe Zina", nu ca voi "PIZINA" sau "PIDORIN"... Apropo, "PIDORIN" nu e cumva o afirmaţie sexistă?”, s-a întrebat Dorin Chirtoacă pe reţeaua de socializare.

Reacţia lui Igor Dodon nu s-a lăsat aşteptată. Acesta a folosit un limbaj injurios în adresa lui Dorin Chirtoacă: „Chirtoacă, ocupă-te de gropi, construcţii neautorizate şi tarife. Lasă geopolitica, s-a terminat campania. Există oameni mai serioşi pentru lucruri serioase. Tu Pidorin ai fost şi Pidorin o să rămâi”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările