Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Imagini şocante cu tânărul care a ucis şapte copii şi doi adulţi într-o şcoală din Kazan: „M-am crezut Dumnezeu, apoi m-am transformat într-un monstru” VIDEO

27
11 May 2021 16:40:51
Autor: Iurii Botnarenco
Ucigaşul din Kazan este interogat de oamenii legii
Ucigaşul din Kazan este interogat de oamenii legii

Ilinaza Galyaviev, adolescentul de 19 ani care a comis un atac armat în dimineaţa zilei de marţi, 11 mai, într-o şcoală din Kazan, Federaţia Rusă, soldat cu nouă victime, între care şapte copii, a fost reţinut la scurt timp după comiterea crimei. Presa rusă a publicat primele imagini cu acesta, după ce tânărul a fost plasat în izolatorul Poliţiei.

Din imagini se vede că tânărul are un comportament inadecvat. El susţine că a conştientizat, cu două luni în urmă, că el este Dumnezeu, după care s-a transformat „într-un monstru”. 

„M-am crezut Dumnzeu. Pur şi simplu am conşientizat asta, iar vara în mine s-a trezit un monstru şi am început să-i urăsc pe toţi. Eu mereu i-am urât pe toţi. Nu încercaţi să-mi asociaţi vreo prostie psihologică. Nimeni nu mi-a zis, singur am conştientizat, acum două luni, că sunt Dumnezeu. Iniţial i-am spus mamei despre acest lucru. Eu mamă nu am, ea nu-mi este mamă. Nu am părinţi, vă urăsc pe toţi. Nu am mamă, am renunţat la toţi. Femeia care m-a născut nu-mi este mamă”, le-a spus adolescentul anchetatorilor.
 
Presa rusă scrie că adolescentul a absolvit acum patru ani şcoala în care a comis atacul armat. În luna aprilie, acesta a fost exmatriculat din colegiu, după ce nu a mai fost la ore din ianuarie 2021. Profesorii de la colegiu îl descriu pe acesta ca fiind un tânăr liniştit şi care nu obşinuia să intre în conflicte.
 
Presa rusă scrie că ucigaşul a obţinut dreptul de a purta armă pe 28 aprilie curent. Tatăl acestuia a mărturisit că nu a observat schimbări în comportamentul fiului său şi că tânărul nu avea gânduri negative.
 
Pe canalul său de Telegram, cu câteva ore înainte de a comite atacul armat, adolescentul a scris că intenţionează să „ucidă un număr mare de deşeuri bio, după care să se sinucidă”.
 
Precizăm că cel puţin nouă persoane au fost ucise, între care şapte copii. Peste 20 oameni au fost răniţi, între care 15 copii. Şase copii sunt internaţi în spital în stare gravă.
 
Imaginile cu tânărul ucigaş, aflat în izolatorul Poliţiei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

27 Comentarii

Noah Scînteia@Vancouver.ca
11.05.2021, 16:50:08

Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent. Is he able, but not willing? Then he is malevolent. Is he both able and willing? Then whence cometh evil? Is he neither able nor willing? Then why call him God?” ― Epicvrvs PS: he seems to be malevolent... Isaiah 45:7 "I form the light, and create darkness: I make peace, and create evil: I the Lord do all these things."

+6 (26 voturi)
Pop Max
11.05.2021, 17:28:32

Noah Scinteia@Vancouver.ca - Ce faci bă băeatule, tot cu copy-paste-ul te îndeletnicești? Vezi că pe ăsta l-ai mai pus și prin alte articole, caută și tu altceva.

-5 (19 voturi)
Stefan din Nord
11.05.2021, 16:56:21

Ei,acum o sa-l aduca anchetatorii rusi cu picioarele pe pamant Ii vor scoate toti dumnezeii din cap ,sunt sigur de asta .

-5 (25 voturi)
Noah Scînteia@Vancouver.ca
11.05.2021, 16:59:29

Ar fi o solutie si pt Mache....

+10 (12 voturi)
a dante
11.05.2021, 16:58:48

un glont in cap, i-ar curma viata mizera.

+4 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (27)

Modifică Setările