Actualitate

articolul anterior articolul urmator

FOTO UPDATES Incendiul de la fabrica de sicrie de pe strada Munceşti a fost stins după cinci ore de luptă cu flăcările

0
17 Jun 2013 15:41:04
Autor: Andrei Rizescu, Felicia Nedzelschi
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Pompierii au primit apelul la ora 14.50. La faţa locului sunt deja 15 autospeciale care luptă cu flăcările. Conform pompierilor, focul a izbucnit într-un depozit de lemne.

UPDATE, ora 20.41: Incendiul a fost lichidat la ora 20.07. Trei autospeciale se află acum la faţa locului, până mâine dimineaţă.

UPDATE, ora 20.34: La faţa locului au mai rămas cinci echipaje de pompieri. Incendiul a fost stins după mai bine de cinci ore de luptă cu flăcările.

UPDATE, ora 18.55: Potrivit pompierilor incendiul de la fabrica de sicrie nu a fost stins nici până la această oră. Se zvoneşte că flăcările de pe strada Munceşti ar fi izbucnit de la un scurtcircuit, însă reprezentanţii Direcţiei Situaţii Excepţionale nu au confirmat această ipoteză. 

UPDATE, ora 16.40 Acum 5 minute a explodat un depozit cu rumeguş.

UPDATE, ora 16.20 „E prematur să vorbim despre pagube materiale. Deocamdată nu a fost localizat focarul incendiului. După ce stingem focul, vom putea face o evaluare a stricăciunilor“, a declarat Liliana Puşcaşu, ofiţer de presă la Departamentul Situaţii Excepţionale.

Pompierii spun că nu a fost o explozie. Au ars acoperişurile unui depozit cu apă şi al altuia cu lemne.

UPDATE, ora 16.15: Au fost afectaţi 3000 de metri pătraţi ai acoperişului, iar 80 de pompieri sunt la faţa locului. La autospecialele deja prezente s-au mai alăturat încă 2 maşini pentru că una s-a defectat. La moment, nu s-au înregistrat victime. 

Incendiul a cuprins fabrica de pe strada Munceşti. Deocamdată nu se ştie care sunt pagubele şi dacă sunt victime. Revenim cu detalii.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările