articolul anterior articolul urmator

Lupta Binomului Plahotniuc-Dodon cu „terorismul“ didactic

7
10 Sep 2018 11:48:48
LARICS

7 Comentarii

Papa Raţă
10.09.2018, 20:30:13

# Unde dai și un-te-ntorci Moldova-i plină de porci... (Doina..) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

sbucium ion
12.09.2018, 09:53:07

Intervin schimbari pe frontului "'războiului hibrid"' contra independentei naționale si a suveranității statale a R.Moldova si contra ASOCIERII sale libere cu UE. Părtașii "'unionismului"' se bucura de orice provocări, amenințări, pericole la adresa celui mai NE-IUBIT de ei stat de glob - R.Moldova. Neputând cu propriile mâini sa stranguleze "'frățește" LIBERTATEA cucerita de moldovenii ex-basarabeni - s-ar bucura dacă ar crea măcar careva probleme alte forte externe - Rusia cea cu pofte fata de NovoRossia si Bessarabia, precum si alte forte, cum sunt cele cu care e in conflict Turcia lui Erdogan. Bățul are doua capete si relațiile bune ale R.Moldova cu Turcia - poate sa-i aducă noi neprieteni, dar poate sa-i aducă mai multa siguranță si apărare din partea celei mai puternice țari NATO din regiune, Romania fiind nevoita sa cedeze in fata Turciei.

sbucium ion
12.09.2018, 10:00:55

Daca pana acum "'unirea"'nu a fost posibila, cica, din cauza Rusiei si a Transnistriei, de acum încolo nu se va face si din cauza Turciei si a Gagauziei. Nu se vorbeste, dar mai exista un obstacol - cel din partea Ucrainei care are cea mai numeroasa diaspora in R.Moldova si e o sora mai mare a R.Moldova in cadrul Parteneriatului Estic. - Numai scârbe peste scrabe pentru "'unionisti"' chiar in anul Centenarului.

sbucium ion
12.09.2018, 10:15:26

In cazul unei noi "revoluții române", ''unioniste" îndată după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 - "unionisti" ar avea nevoie de susținerea din partea UE, in special din partea eurodeputatilor din Parlamentul European si ar fi minunat sa aibă si sprijinul, încuviințarea din partea NATO. Dupa cele întâmplate e greu de crezut ca Turcia sa accepte careva acțiuni ale"'unioniștilor"' Romaniei contra statului R.Moldova. Nu intamplator si acest materia si altele emana nu o grija binevoitoare, frățeasca fata de R.Moldova, dar NEÎNCREDERE, SUSPICIUNE, EUROSCEPTISM, INVIDIE, REAVOINȚĂ, SETE de RĂZBUNARE, incitarea la URA si VRAJBA fata de "'baciul"' moldovan etc..

sbucium ion
12.09.2018, 10:25:15

Daca la început Transnistria si Gagauzia constituiau AMENINȚĂRI la adresa independentei si suveranității R.Moldova - odată cu desfășurarea "bătăliei pentru unire", cum o numește Băsescu - Gagauzia si Transnistria de azi devin forte care direct sau indirect apără statalitatea R.Moldova